UTA Academie

Două victorii din patru meciuri pentru echipele arădene angrenate în Liga Elitelor, UTA U16 are maxim de puncte





O nouă etapă s-a desfășurat ieri și azi în cadrul Ligii Elitelor la fotbal. Din patru meciuri, echipele arădene au câștigat două, Viitorul a obținut un prim punct, iar UTA U17 nu a avut nicio șansă în Bănie

Liga Elitelor U16: Hermannstadt – UTA 0-5 (0-4)

Ieri, trupa lui Donca, Bogoșel și Țamboi au învins echipa similară a clubului ce reprezintă Sibiul în primul eșalon al fotbalului românesc.  A fost un meci în care gazdele nu au pus probleme, dovadă și cele patru goluri marcate până la pauză. Cei care au marcat au fost Lingurar, de două ori, din centrările lui Varga și Codrea, Șerengău și Mihai. În partea a doua, UTA a mai marcat odată, prin Sarkozi și acumulează 12 puncte din tot atâtea posibile.

UTA: Blaga – Varga, Opriș, Vale, Șerengău, Sarkozi, Mare, Mihai, Codrea, Lingurar, Babiciu. Au mai jucat: Tirian, Popescu, Ciubăncan, Ungurean, Cristea.

Liga Elitelor U16: Viitorul Arad – LPS Bihorul Oradea  1-1 (1-0)

Arădenii își puneau mari speranțe în victorie la primul meci acasă din actuala stagiune de Liga Elitelor. Pe arena din Șiria, Viitorul a deschis tabela prin Rotar înainte de pauză și a mai ratat alte ocazii imense. Egalarea orădenilor a venit spre final, de la punctul cu var, după o eroare mare în defensiva gazdelor. „La câte ocazii am ratat, trebuia să câștigăm fără probleme acest meci. Dar, mai trebuie să recunoaștem că suferim și la omogenitate , dar și valoric pe unele posturi. Sper să ne întărim chiar săptămâna viitoare și să arătăm mult mai bine la următorul joc”, s-a limitat să spună Dinu Maghici, antrenorul celor de la Viitorul.

Liga Elitelor U19: U Craiova – UTA 4-6 (0-4)

Meci cu multe goluri la Craiova, acolo unde UTA U19 a învins-o pe Universitatea, trecând și în clasament peste olteni, pe locul 2 în seria de Vest. În prima parte băieții antrenați de Gaica și Ungur au făcut legea pe teren, înscriind nu mai puțin de patru ori, prin Paunchici, Jula și Simon, de două ori. După pauză, Merian a făcut 0-5, iar de aici lucrurile s-au precipitat. Utiștii au lăsat garda jos, iar craiovenii au reușit să marcheze de nu mai patru ori, forțând pe final egalarea. Însă, în minutul 90, Boștină a pus capăt emoțiilor prin reușita de 4-6.

UTA: Blaga – Haloș, Vidican, Pașcu, Mohaci, Gavrilă, Rădulescu, Jula, Paunchici, Merian, Simon. Au mai jucat: Dardai, Boștină, Răzban, Sfârlea.

Liga Elitelor U17: U Craiova – UTA 3-0 (2-0)

În cea de-a doua partidă a zilei, tinerii de la UTA U17 au pierdut contra celor de la Universitatea Craiova, scor 3-0. A fost un meci mai puțin reușit al utiștilor, care au jucat în zece oameni începând din minutul 25, după ce Rotea a luat două galbene în decurs de trei minute. Arbitrul a restabilit egalitatea numerică în 75, când zarurile erau deja aruncate în favoarea junilor olteni.

UTA: Roșca – Popa, Bortiș, Măgulean, Pătlăgică, Andrieș, Ursoi, Mercioiu, Borcea, Mocan, Rotea. Au mai jucat: Onișor, Puta, Blaga, Tambor, Dănilă.

Miercuri, pe stadionul Motorul, începând cu ora 16, grupele de U19 și U17 ale Academiei UTA dispută două partide importante în campionatul Elite, contra rivalilor de la ASU Poli. La U16, „roș-albii” au parte de etapă liberă, iar Viitorul o găzduiește, tot la Șiria, pe U. Cluj.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button