Crisul Chisineu-CrișProgresul Pecica

Lipsa ID-urilor vizate de FRF, sesizată de managerul Crișului, a golit banca Progresului: „Nu credeam că există dușmănie” v.s. „Trist pentru cultura arbitrilor…”





Derby arădean, primul al stagiunii în Liga 3-a, cu de toate la Pecica. Goluri, un penalty, o eliminare, dar și o contestație a lui Daniel Cherecheși, managerul Crișului, la adresa „oficialilor” Progresului, care – într-adevăr – nu aveau ID-urile vizate de FRF. Prin urmare, în cele din urmă, arbitrii nu au lăsat pe nimeni să ia loc pe banca echipei gazdă în afara jucătorilor de rezervă, antrenorii Stupar, Grad, Țapoș, dar și Cristi Pilan și Natanael Pană s-au dispersat prin tribune.

Gazdele și-au exprimat dezamăgirea prin vocea directorului sportiv al clubului. Nu credeam că în anul 2019 există atâta dușmănie între echipele arădene, sau mai bine între unele dintre ele. Ca nou promovată, am auzit și noi zvonuri că formațiile de Liga 3-a din Arad s-au tot împuns între ele, dar nu ne gândeam că o s-o pățim și noi încă din prima etapă. Dar, într-adevăr, există ură din partea unora”, a menționat Cristian Pilan.

De cealaltă parte, punctul de vedere al lui Dani Cherecheși este ferm: „Când îți asumi participarea în Liga 3-a, iți asumi și respectarea regulamentului FRF. Faptul că brigada de arbitri nu și-a asumat regulamentul și a trebuit să intervin eu, e trist pentru cultura lor fotbalistică. A arbitrilor, bineînțeles. Îi respect pe finanțatorii de la Pecica, îmi cer scuze pentru situația creată. Principala mea problemă e că, de exemplu, Mateucă și Codrea cred că la Chișineu Criș e boemie totală și nu au niciun fel de responsabilitate pentru banii pe care îi câștigă de la clubul nostru”, a punctat managerul grupării de pe Crișul Alb.

Primul derby arădean al stagiunii de Liga 3-a s-a terminat nedecis, 1-1, după ce gazdele au jucat cu un om mai puțin timp de 65 de minute, iar indicațiile primite de pe margine au venit de la nivelul tribunelor.








6 comentarii

  1. Caracterul lui Keke asta e tare îndoielnic,toți vb de el ca e ca zarul,cu 6 fete. Ce v-ați fi așteptat de la el? E alunecos,se vede și din poze. Oricum,se trezesc oamenii de acolo cu practicile lui de la club și o sa-l zboare.

    0
    0
    1. Voi sunteti doar voi nimeni altcineva . Unii sunt chiar obsedati de victorie nu conteaza nimic . Prea multa rautate exista in unii . Prea multa .

      0
      0
  2. hahaha, Cristi !!! Bun venit in divizia C, unde cele mai mari adversare ale echipelor aradene sunt celelalte echipe din judetul Arad. Asa a fost anul trecut asa va fi si anul asta……succes Cristi si vizeaza carnetele !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button