Crisul Chisineu-CrișGloria LT Cermei

Abrudean: „Am fost pragmatici, în turul următor mi-ar plăcea să o întâlnim pe UTA” v.s. Moisă: „Și detaliile fac diferența, dar nu ne-am ridicat la nivelul competiției”





Crișul Chișineu Criș pornea favorită în partida din turul trei al Cupei României cu Gloria Lunca Teuz Cermei, dar nimeni nu ar fi pariat pe un scor de tenis. Însă, „alb-albaștrii” au taxat cu vârf și îndesat toate erorile, de altfel impardonabile la acest nivel, din defensiva „sămădăilor” și au oprit tabela de abia la 6-0.

Trupa gazdă a împărțit în mod egal reușitele pe reprize, înscriind pe lista marcatorilor nu mai puțin de trei fundași, pe Calvin, Sabău și Birău, doi mijlocași, Cocian și Ember și pe atacantul Roșu. „Am marcat repede, am fost și destul de pragmatici, în sensul că am avut randament bun la goluri raportat la ocazii. Scorul contează mai puțin, ne-am dorit să mergem mai departe și am reușit după o prestație bună. Mă bucur că au reintrat Piț, Onuțan și l-am debutat și pe Angelo Cocian.  Pe acest copil îl cunosc de vreo doi ani, pe când a fost în curtea UTA-ei și acum am putut să-l aducem împrumut de la FC Argeș. Așadar, mă declar mulțumit pentru implicare, concentrare, chiar vreau să-mi felicit jucătorii. După jocul de la Pecica am avut o discuție mai aprinsă cu ei, pentru că mi-am dorit enorm să fi câștigat în 11 contra 10, dar e bine că ne-am ridicat moralul, înainte de dificilul meci cu  Dumbrăvița. În Cupă mi-ar plăcea să o întâlnim pe UTA în turul următor, pentru a veni cât mai mulți spectatori. Dacă nu, orice echipa va veni, vrem să ne ridicăm la nivelul ei și să câștigăm. Încercăm să ducem o echipă de Liga 1 la Criș, dar până atunci trebuie să ne câștigăm meciurile din campionat. Trebuie să ne recuperăm și accidentații, iar de mâine va reveni la antrenamente și Blănaru, în timp ce Suslak și Pavel mai au de stat”, a spus Adi Abrudean, antrenorul celor de la Crișul la finalul disputei de Cupă cu Cermeiul.

„E un moment istoric pentru fotbalul din Chișineu Criș. Sperăm ca în turul următor să întâlnim un adversar de Liga 2-a într-un meci oficial și, cu ajutorul băieților, al băncii tehnice și al suporterilor putem să aducem pe arena <<Aurel Ardelean>> și un adversar de Liga 1”, a adăugat și managerul „alb-albaștrilor”, Dani Cherecheși

E adevărat că formația din Țara Sămădăilor a avut ocaziile bune de a înscrie la 1 sau 2-0, dar la cum s-a prezentat în defensivă și mai ales la ce diferență de atitudine a fost între echipe era greu să aspire la un rezultat bun. „Nu am ce să vorbesc despre fotbal la 6-0. Felicit echipa gazdă, noi să strângem rândurile să vedem pe sâmbătă să vedem ce putem realiza. Dacă mă provocați, însă, adaug doar că ratările contează și în fotbal detaliile fac de multe ori diferența. Până la urmă, noi am ratat mult, ei au înscris, au gestionat mai bine greșelile comise de noi. În schimb, noi nu am profitat deloc de erorile lor, am ratat prin Gruiescu, Matiș și Udrea. Apoi, nu a mai contat. Trebuie să mergem mai departe, e dureros scorul, dar trebuie să găsim și părțile pozitive, acelea puține care există. Trebuie să strângem rândurile și să vedem sâmbătă, când e pe puncte, ceea ce ne interesează mai mult. Fără doar și poate nu a fost nici atitudine din partea jucătorilor, pe un teren bun, cu spectatori, iar noi nu ne-am ridicat la nivelul competiției. Am avut și două accidentări, Iuga și Udrea și a trebuit să regândim echipa încă din prima repriză și se pare că nu am reușit. Încercăm să mai reparăm ceva și printr-un transfer, două, vizăm în continuare un fundaș central și un atacant”, a punctat și Flavius Moisă, tânărul antrenor al Cermeiului.

Ambele formații evoluează pe teren propriu sâmbătă, în cadrul etapei a doua a Ligii a 3-a. Crișul cu Dumbrăvița, iar Cermeiul cu vâlcenii din Dăești.

2 comentarii

  1. Moisa eu nu mai comentam nimic dupa 0-6 , nici daca ma provocau 100 de ziaristi….ce mai e de spus dupa un asa meci…

    0
    0
    1. Faptul ca a raspuns arata ca respecta presa . Si cand pierzi trebuie sa fi profi si sa vi in fata lor . Nu doar cand ai victorii si esti laudat .,,„Nu am ce să vorbesc despre fotbal la 6-0. Felicit echipa gazdă,. A spus omul ceea ce gandea. Capul sus Flavius .

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button