UTA Academie

Două derby-uri ale Vestului în Liga Elitelor, utiștii au zâmbit doar într-unul! Viitorul, naivă în fața „șepcilor roșii”





Pe stadionul „Motorul” din Arad, s-au consumat noi episoade din derby-ul Vestului, de data aceasta la nivel de juniori. UTA și Poli și-au împărțit victoriile într-o manieră clară, în timp ce Viitorul Arad nu a reușit să-și valorifice avantajul terenului propriu contra celor de la Universitatea Cluj. UTA U16 a avut parte de etapă liberă în seria a III-a.

Liga Elitelor U19: UTA – ASU Poli 9-0

În primul meci din Aradul Nou, de la ora 16, UTA U19 era favorită în fața vecinilor din Banat, care au acumulat doar 1 punct în startul noii ediții a Ligii Elitelor. Iar trupa lui Gaica și Ungur s-a dezlănțuit și a înscris încă din prima repriza nu mai puțin de cinci goluri. Și-au trecut pe rând numele pe lista marcatorilor Șimon (foto, hattrick), Dardai și Rădulescu. În partea a doua UTA a continuat să preseze, reușind să mai marcheze de patru ori prin: Boștină, Haloș, Merian și Răzban.

UTA: Opric – Haloș, Vidican, Dardai, Pascu – Cocriș, Rădulescu – Paunchici, A. Gavrilă, Merian – Simon. Au mai jucat: Boștină, Răzban, Jula, Sfîrlea, Codrea.

Liga Elitelor U17: UTA – ASU Poli 0-4

În partida rezervată juniorilor U17, utiștii antrenați de Donca, Mărginean și Țamboi au pornit cu șansa a doua și nu și-au putut depăși condiția. Veniți la Arad din postura de lideri ai seriei, „alb-violeții” au cedat în prima parte inițiativa gazdelor, rezumându-se la contraatacuri tăioase. Căzuți în capcană, arădenii au încasat înainte de pauză trei goluri și cam aici s-a jucat partida. Încurajați și de galeria UTA-ei, „puștii” arădeni au încercat să reintre în meci în partea a doua, dar fără sorți de izbândă. Ba, mai mult, a venit și golul patru al timișorenilor.

UTA: Roșca – Pătlăgică, Bortiș, Măguleanu, Puta, Ursoi, Mihai, Dănilă, Mercioiu, Maxim, Borcea. Au mai jucat: Blaga, Popa, Mocanu, Andrieș, Onișor.

Liga Elitelor U16: Viitorul Arad – Universitatea Cluj  1-2

Intrați în febra competiției de doar trei etape, arădenii de la Viitorul amână întâlnirea cu primul succes. Crișan, Catanzariti și Măgureanu au ratat ocazii importante în fața lui U. Cluj în prima parte a disputei de la Șiria, după care au încasat două goluri în tot atâtea minute. Rotar, cu un gol din penalty-ul obținut de Pop, a reaprins speranțele într-o remiză, dar nu a fost să fie. „A fost un meci bun din partea noastră, dar, din păcate, păcătuim mult la finalizare. Ratăm ocazii mari și fotbalul nu te iartă”, e analiza succintă a antrenorului Dinu Maghici.

Viitorul: Deak – Botca, Nitoi, Pop, Baraghin – Crișan, Botoroagă – Rotar, Roman, Măgureanu – Catanzariti. Au mai jucat: Hrincescu, Balazs, Bickling, Bulboacă

Sâmbătă, juniorii U19 și U17 ai UTA-ei au meci în deplasare la Academia Gică Popescu, iar cei de la U16 tot în deplasare, dar contra celor la Gaz Metan Mediaș. În schimb, Viitorul se deplasează la Timișoara, pentru duelul cu ASU Poli.









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button