Gloria LT Cermei

Cermeiul anunță epurări „last minute” după eșecul cu Dăeștiul, Mangalagiu susține că Dăeștiul va juca la spectacol în Liga 3-a+ FOTO





13 goluri încasate în trei partide oficiale sunt prea multe fie și pentru o formație aflată în reconstrucție, precum Gloria Lunca Teuz Cermei. Ghiroda, Crișul (în Cupă) și Dăeștiul au profitat de slăbiciunile din jocul „sămădăilor”, provocând o ședință lungă cât o repriză pe banca de rezerve la finele disputei cu vâlcenii, între conducerea clubului și stafful tehnic.

Burlă și Matiș au dat impresia că „roș-albii” pot reveni pe tabelă, întorcând scorul de la 0-2, dar finalul a aparținut trupei vizitatoare pentru alte trei puncte în economia clasamentului seriei a IV-a. „Sigur că scorul, dar și jocul, ne nemulțumesc. După meci, am avut o discuție destul de lungă cu banca tehnică, am identificat câteva probleme, avem și ceva soluții, dar trebuie să ne mișcăm repede. Vor pleca trei-patru jucători și să vedem ce reușim să aducem. Ne trebuiesc întăriri, să vedem ce reușim să facem și cu Cocină, este în revenire după operație, se recuperează, se pregătește, însă trebuie să ne spună un doctor dacă poate juca acum. Sperăm să mai găsim ceva în perioada scurtă de transferuri ce a rămas. Este un moment greu, mai sunt și alții în situația noastră, dar vom trece și peste asta. Le reamintesc tuturor iubitorilor fotbalului din Țara Sămădăilor că fiecare meci de Liga 3-a treia este un motiv de sărbătoare pentru Cermei”, susține Petre Bulza, șeful cermeianilor.

Viitorul Dăești a debutat în Liga 3-a cu două victorii în oglindă, 4-2, antrenorul principal al vâlcenilor susținând că spectacolul face parte din ADN-ul echipei sale. „Am făcut un joc bun pe terenul unei echipe incomode. Am condus 2-0, dar am lăsat-o mai moale și gazdele au revenit, dar pe final am fructificat ocaziile mai mari decât ale adversarilor. Avem un mix de jucători experimentați, 5- 6 băieți de caracter,lângă care am alipit niște tinere talente de 2001, care au acum modele în vestiar, nu doar la televizor. L-am adus și pe Florin Costea, un caracter deosebit, dar beneficiem și de condiții foarte bune. Cred că nivelul de pregătire este ca și la ligile superioare, avem liniște, sperăm să se rezolve și cu bugetul, adică să fie suficient pentru acest nivel. Muncim și visăm la rezultate bune și cred că nu vom fi o echipă mediocră a seriei. Pe copiii care cresc acum la echipă eu îi văd făcând pasul spre ligile superioare, depinde doar de ei cum se pregătesc. Ne place fotbalul combinativ, ne place fotbalul spectacol, nu rigid, nemțesc, fiecare robot pe bucațica lui, pe zona lui. Noi suntem mai cu <<floricele>>, mai cu suspansul, cu ruperi de ritm, cu emoții, cu multe ocazii de poartă. Cu ratări mari, dar și goluri spectaculoase, de aia e fotbalul frumos”, a punctat Gabi Mangalagiu.

 

Cermeiul se deplasează la Sebiș sâmbăta viitoare, în timp ce Dăeștiu are șanse mari să facă 9 puncte după vizita Devei.

 

Galerie foto Gloria LT Cermei – Viitorul Dăești

Un comentariu

  1. Pacat!Cu tristete privesc acum clasamentul Ligii a 3-a,comparativ cu sezonul trecut…La unele echipe ar fi de inteles,la altele deloc….
    Mereu am scris ca am o afinitate pentru Cermei,poate subiectiv spun…Dar ceva nu functioneaza bine la niciuna dintre cele care ne reprezinta judetul….
    Ca niciuna nu au posibilitati de a sustine fotbalul in Liga a 2-a,o inteleg,dar sa ocupi ultimele locuri,aliniate….e cale departe….Cine intelege,intelege la ce ma refer….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button