Crisul Chisineu-CrișUTA Arad

Crișul – UTA, în turul patru al Cupei României! UPDATE! În proporție de 99%, meciul se va juca marți, 10 septembrie





UPDATE!

Oficialii celor două grupări arădene ce se vor duela în turul patru al Cupei României au discutat în această seară și au căzut de acord ca meciul dintre Crișul și UTA să se joace marți, 10 septembrie, de la ora 16,30. Mai există o foarte mică șansă ca televiziunile naționale ce dețin și drepturile de transmisie în Cupă să decidă altceva, dar e greu de crezut că vor fi interesate de acest meci în condițiile în care există dueluri între divizionare secunde, precum: CS Sportul Snagov SA – FC Petrolul Ploiești, CSM Reșița – ACS ASU Politehnica Timișoara sau Fotbal Club Rapid – AFC Dunărea 2005 Călărași.

„Am ținut cont de propunerea și dorința adversarilor de a juca marți. UTA e echipa fanion a județului și are meci greu cu Mioveniul la finalul săptămânii viitoare. Cu toții ne-o dorim pe UTA în Liga 1 din sezonul viitor, dar, în Cupă, Crișul Chișineu Criș va lupta cu toate armele sale pentru o calificare în turul următor”, a spus Daniel Cherecheși, managerul divizionarei terțe de pe malul Crișului Alb.

Știrea inițială

Marţi, 10 septembrie 2019 şi miercuri, 11 septembrie 2019, cu începere de la ora 16:30, vor avea loc meciurile celui de-al patrulea tur al fazei naţionale a Cupei României.

În conformitate cu formatul aprobat în şedinţa Comitetului de Urgenţă din 16 iulie 2019, în această etapă au intrat în competiţie cele 27 de câştigătoare ale fazei a treia şi 9 echipe din actuala ediţie a competiţiei Liga 2 Casa Pariurilor, urmând a se disputa un total de 18 de meciuri, într-o singură manşă, eliminatorie.

Județul Arad va rămâne cu o singură reprezentantă în competiția KO și asta pentru că UTA a fost trimisă la Chișineu Criș, pentru a înfrunta echipa lui Adrian Abrudean. Cel mai probabil, partida va avea loc miercuri, 11 septembrie și asta pentru că gruparea gazdă are programate partidele oficiale de la Ghiroda și cu Viitorul Dăești, de pe teren propriu, sâmbăta. Altfel, „Bătrânei Doamne” i-ar conveni mai mult marți, ținând cont că are parte de weekend liber ca urmare a amânării cu U. Cluj.

Așadar, dorința managerului din Criș s-a îndeplinit. „E un moment istoric pentru fotbalul din Chișineu Criș. Sperăm ca în turul următor să întâlnim un adversar de Liga 2-a într-un meci oficial și, cu ajutorul băieților, al băncii tehnice și al suporterilor putem să aducem pe arena <<Aurel Ardelean>> și un adversar de Liga 1”, spunea Dani Cherecheși, la finalul disputei cu Gloria Lunca Teuz Cermei, din turul trei.

„Luăm fiecare meci în parte, pentru mine toate competițiile sunt la fel de importante. Chiar dacă astăzi (n.a. marți, la Lipova) au jucat mulți jucători care au evoluat mai puțin în campionat, asta nu înseamnă că nu tratăm cu maximă responsabilitate și Cupa, indiferent cu cine vom pica în turul următor”, spunea și Laszlo Balint după disputat cu Șoimii Lipova.

Până în această fază a Cupei, ambele formații au trecut tot de echipe din județul nostru. Crișul, de Pecica (3-2) și Cermei (6-0), iar UTA de Lipova (1-0).

Conform articolului 30, punctul 9 din ROAF, în caz de egalitate după 90 de minute de joc, se vor disputa prelungiri și, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare.

Iată întreg programul partidelor din această fază a competiţiei:

CSC Sânmartin – AS FC Universitatea Cluj

CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca – ACS Fotbal Comuna Recea

ACS Industria Galda – CSM Avântul Reghin

ACS Crişul Chişineu Criş – AFC UTA Arad

CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – AFC Ripensia Timișoara

CSM Reșița – ACS ASU Politehnica Timișoara

ACS Vediţa Coloneşti M.S. – U Craiova 1948 SA

ACS Flacăra Horezu – ACS Campionii FC Argeș

CSM Flacăra Moreni – CS Mioveni

ACS Olimpic Cetate Râşnov – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc

CS Sportul Snagov SA – FC Petrolul Ploiești

CS Tunari – SC FC Metaloglobus București

CSA Steaua Bucureşti – CS Concordia Chiajna

Fotbal Club Rapid – AFC Dunărea 2005 Călărași

SC Popeşti-Leordeni – AFC Turris-Oltul Turnu Măgurele

CS Făurei – FC Farul Constanța 1920

AFC Metalul Buzău – CSM Focşani 2007

ACS Foresta Suceava – CS Aerostar Bacău

Până în faza 16-imilor, echipa gazdă are obligația asigurării costurilor de organizare, cu excepția baremurilor de arbitraj şi delegat de joc care vor fi suportate în procente egale 50%-50% de către ambele echipe. Echipa gazdă are obligația de a achita baremul de arbitraj şi delegat de joc în întregime, echipa oaspete având obligația de a achita ulterior către clubul gazdă jumătate din valoare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button