UTA Arad

U. Cluj – UTA nu se mai joacă în weekend: „Șepcile roșii” au cerut amânarea fiindcă au doi jucători la loturile naționale!





Confruntarea de tradiție Universitatea Cluj – UTA nu se mai disputa vineri, 6 septembrie, în cadrul rundei a 6-a a Ligii a 2-a. Conform noilor prevederi, o formație ce are doi fotbaliști convocați la loturile naționale poate cere amânarea partidei de campionat și asta au făcut „șepcile roșii”.

După accidentarea fcsb-istului Andrei Vlad, Mirel Rădoi l-a convocat de urgență sub „tricolor”, la Under 21, pe  portarul Cosmin Dur-Bozoancă. Cum și Laurențiu Roșu l-a chemat la naționala Under 19 pe fundașul Tudor Telcean, clujenii au cerut automat amânarea disputei cu „roș-albii”, ce ar fi trebuit să se joace pe arena „Tran Sil” din Târgu Mureș, fără spectatori. De menționat ar mai fi că și UTA are un fotbalist chemat la reprezentativa Under 19, pe David Miculescu.

Cu patru eșecuri din cinci partide în startul sezonului, Universitatea Cluj era vulnerabilă în momentul de față în fața arădenilor și a profitat de conjunctura creată. Probabil, spre finalul săptămânii, vom afla și data la care va fi reprogramat duelul, șansele fiind mari ca acesta să aibă loc în plină toamnă, pe „Cluj Arena”.

În altă ordine de idei, pe micile ecrane, vineri, de la ora 19,30, se va vedea meciul dintre CS Mioveni – Metaloglobus.

Pentru echipa „roș-albă” urmează așadar duelul din turul IV al Cupei României. Tragerea la sorți va avea loc în această săptămână, iar partida se va juca în intervalul 10-12 septembrie.









21 comentarii

  1. Este clar ca U Cluj este ajutata. Ce au facut ei este treaba pur balcanica. D-nule Burleanu care este rostul FRF sa sprijiniti hotiile de acest fel, Sa va fie rusine si sa dea dumnezeu sa nu promovati.

    0
    0
  2. pai de ce nu in decembrie ?e bataie de joc poti amana 5 sau 10 zile dar nu doua luni de zile uta ar trebui sa conteste nu se poate asa ceva !am alta idee sa se joace dupa ce reuseste u cluj sa castige un meci sau dupa ce isi schimba tot lotul!!sincer cand incepe sa se umble cu fofarlica!!ok a fost convocat la nationala dar daca nu va juca inseamna ca meciul a fost amanat degeaba!!

    0
    0
  3. Burleanu, FRF, rusineeeeee! Cand UTA avea jucatori convocati, a fost nevoita sa joace, dar cand alte grupari au aceeasi situatie, se poate face o derogare. Rusine! O clica de nesimtiti!

    0
    0
  4. au profitat de regulament totul e legal dar meciul ar trebui reprogramat saptamina viitoare nu undeva prin octombrie cum se va intimpla va trebui sa tinem si noi seama de aceasta practica iar pe viitor sa o folosim si noi

    0
    0
  5. Au curva-i lumea de la U Cj ca a amanat meciul cu noi,dar trebuie intervenit la FRF ca respectivul meci sa fie disputat tot pe teren neutru si fara spectatori ,altfel ne bat sigur !!!!!!!!Mari tigani unii,,,,dar nici pe RIPI Tm nu trebuie sa-i iertam ca Pelici a fost mata blanda ce ne-a zgariat rau…….!!!!!

    0
    0
    1. Albautistule,relationistule,pilosule si incustritule,la Ripensia ne-am batut singuri….Cu frana de mana trasa…..Pelici a mutat mai bine,pe relaxarea noastra de neanteles…..A gresit Balint si sa nu mai dezgropam mortii….Invatatura de minte…..Pretinul tau,Pelici atat a asteptat din partea noastra…un pic de relaxare…..Si ne-a taxat exact cu armele noastre….
      Snagovului trebuia sa le dam minim 7-8….Nu comentez si nu stiu,nu inteleg….sunt prea mic in razboaie mari….
      Ca ce face U Cluj?O face perfect regulamentar….dar nu scapa oricum!Ii tavalim!Dulca a zburat,clanul portughez la fel,nu au nici o sansa…..Haos si degringolada maxima…..
      Rapid isi bate joc de toti,prin arbitraj ordinar,la Resita,Argesul da gol cu mana,televiziunile nu vad decat pe ale lor…..Turis nu primeste nici un cartonas in 4-5 etape,vadite,clare…..Ce sa mai……..?????Nu incit si nu vreau sa vad acestea,dar…….Devine interesant…..

      0
      0
  6. Urmarind programarile turului ligii a 2-a,observ ca U Cj j( s-a amanat meciul cu UTA )apoi v-a juca afara la Dunarea Calarasi,iar in etp,8-a din 21.9, 2019,smecherii de la UCj au meci acasa cu Petrolul !!!!(poate isi baga nasul si gazarii sa joace ei fara spectatori clujeni in locul UTA-ei)Conducere utista reclamati peste tot…ca sa nu aiba loc aceata mirsevie a sepcilor rosii ,nu fiti papa-lapte…!!!!! Hai UTA !

    0
    0
  7. E sau nu e conform regulamentului? Daca da, nu inteleg de ce atata agitatie. Scopul scuza mijloacele, iar daca acestea sunt in conformitate cu regulamentul, ce poti face?
    Restul e discutie aiurea.

    0
    0
  8. Aia e, n-ai ce să faci, băieții profită de regulament. Că jucam vineri sau jucăm peste o lună, rezultatul tot ăla va fi, 3 puncte in pușculița UTA-ei. Cei de la U au greșit toată strategia pe sezonul ăsta, n-au cum să se mai pună pe picioare până atunci.

    0
    0
  9. Cine are conducători se descurcă u cluj a amânat meciul pe rapid ii ajuta arbitrii la noi nici nu stim cine e conducător (sper sa nu il nominalizați pe grădinari ca nu e nici d în gluma)

    0
    0
  10. Vaiiii, le-a fost frica ca-i prindem in fundul gol si le dam si lor 3-0!!
    Rusine LPF ca au acceptat amanarea meciului!!!

    0
    0
  11. Bataie de joc la ce regulament a facut FRF. , meciul trebuia sa se joace dar U, Cluj a profitat de acest regulament total aiurea si de pasa proasta pe care o traverseaza culbul !!!

    0
    0
    1. Nelule,asta este doar o consecinta a regulii U21 si derivatiile sale.Sunt echipe care nu au variante de juniori titulari de drept cum avem noi si mereu loturile nationale au avut prioritate.
      Clujul a profitat doar de un regulament ambiguu,cu multe scapari si nu cred ca isi vor schimba fata curand.Sezonul pentru ei este oricum ratat.Nu au cum sa mai ingrase porcul inainte de Craciun.
      Poate avantajul la noi ar fi…..Sa se integreze bine Moise,Ionita,Rus cel nou….
      De urmarit…

      0
      0
  12. nu e regulamentar deloc uta are drept sa solicite ca meciul sa se desfasoare in conditiile in care era la data amanarii eu stiam ca trebuie cerut si acordul uta ei nu se poate schimba o data fara acordul ambelor cluburi uta ar trebui sa ceara arbitraj sportiv international unse sigur va castiga!

    0
    0
  13. Asa este, conducerea UTA-ei trebuie sa nu renunte si sa le spuna celor de la FRF si LPF ca UTA. vrea sa joace acest meci !!! Normal ca, smecherii de la U, Cluj le convine la cat de prost joaca pana acuma, deci UTA. este clar dezavantajata de FRF , dar ca, nu aveau U, Cluj dubluri pe acest post de U 21 ? Deci, vrajeala de doi lei pt. a o avantaja pe U, Cluj !!!

    0
    0
  14. regulamentul e de partea lor dar asta e va trebui sa profitam si noi de acest regulament cind ni se va ivi ocazia

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button