BaschetzTOP ARTICOLE

Mudreša și-a intrat în pâine la FCC Baschet Arad: „Mulțumit de transferuri, filozofia mea se bazează pe o apărare bună”





„Galben-albastrele” au avut parte, ieri, de primele şedinte de pregătire în formula completă. Noul tehnician sârb al medaliatei cu bronz din sezonul trecut a venit mai repede la Arad, acum câteva săptămâni, pentru a pregăti cu maximă minuţiozitate debutul de sezon.

Important este că la reunirea echipei nu au existat absențe de niciun fel, iar FCC Baschet Arad poate se poate antrena în formulă completă. Chiar dacă de miercuri e din nou târg la Sala Sporturilor victoria și baschetbalistele trebuie să improvizeze la nivel de pregătire. „Sunt foarte satisfăcut de primele antrenamente. Jucătoarele au reacţionat bine la primele indicaţii. E complicat când sunt atâtea jucătoare noi, dar nu mă plâng. Echipa creată în această vară la Arad e bună, sunt mulţumit cum au decurs transferurile. Vom avea meciuri de pregătire cu echipe importante şi asta poate conta mult pentru noi. Filozofia mea se bazează pe o apărare bună şi îmi doresc de la jucătoarele mele să lupte în fiecare meci. Nu ştiu care va fi reacţia elevelor mele, dar vom vedea. Vom lucra la toate compartimentele pentru a face un sezon mai bun decât cel precedent” ne-a declarat „principalul” de la FCC, Dejan Mudreša, pentru baschetarad.ro

În altă ordine de idei, Federaţia Română de Baschet a confirmat retragerea echipei CSM Sibiu din campionat înaintea startului de sezon și, astfel, programul a fost refăcut. În prima etapă, pe 9 octombrie, FCC Baschet Arad se va deplasa la Satu Mare pentru jocul cu CSM.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button