Șoimii Lipova

Lazea, despre vizita fostei echipe în etapa în care Lipova e obligată să spargă gheața: „Determinați să câștigăm, sunt convins că atacanții vor sparge ghinionul!”





Nici în sezonul redebutului, după trei decenii, pe scena eșalonului trei al fotbalului românesc Șoimii Lipova nu avea zero puncte după două runde. Acum două veri, formația „alb-albastră” îi impunea remiza Lugojului, chiar la Pîncota, în prima rundă, pentru ca acum, FC Hunedoara să o găsească cu traista goală pe formația lui Flavius Sabău.

Postura nu este una prea plăcută, dar – într-adevăr – nici sorții nu au fost prea blânzi cu „alb-albaștrii”, atâta timp cât adversarii din startul sezonului, FC U Craiova și Flacăra Horezu, au intenții clare de promovare. Hunedorenii formează o echipă de o cu totul altă factură, iar „șoimii” pleacă – în sfârșit – cu prima șansă la câștigarea celor trei puncte. „Nu suntem în cea mai bună perioadă a noastră ca și rezultate. Ca joc, însă, nu ne plângem și avem încredere că va fi bine cât de curând. În ultimele zile, ne-am pregătit bine și vrem să obținem prima victorie din acest campionat. Suntem determinați să dăm totul pe teren pentru cele trei puncte, chiar dacă adversarul nu este unul comod. Am jucat la Hunedoara este o echipă cu tradiție, cu suporteri pătimași acasă și care își însoțesc favoriții și în deplasare. Vorbim despre un club care își dorește să revină în elită, acolo unde a fost odată, însă, din păcate pentru el, nu știu dacă are forța necesară să o facă prea curând”, a spus Florin Lazea, mijlocașul arădean care a îmbrăcat tricoul celor de la Corvinul în partea a doua a stagiunii 2016-2017.

Odată cu plecarea lui Kevin Trabalka la FC U Craiova, Lipova acuză ceva probleme la finalizare, primele 270 de minute oficiale (aici incluzând și meciul de Cupă cu UTA) trecând fără gol marcat.  „Sunt convins că de această fată colegii din avanposturi vor reuși să spargă ghinionul și să marcheze primele goluri, după care, încet încet, vor veni și rezultatele și vom redeveni echipa de anul trecut”, mai spune Lazea înainte de Șoimii – FC Hunedoara de vineri, de la ora 17, de pe arena „Podgoria”, din Pîncota.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Nagy, Polgar, Bercu, Filimon – Prună, M. Popa, Lazea, D. Rusu – Istrate, Sulea.

FC Hunedoara: Dumitrescu – Cr. Creciunesc, Kovacs, Ciucurescu, Trascan – Iacob, Bobină – Bloj, Cristian, Marinca – Vasinc.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button