HandbalzTOP ARTICOLE

Debut apăsat în noua ediție a Diviziei A la handbal feminin: Crișul Chișineu Criș – CS Universitatea de Vest Timișoara 36-24





Hanbalistele Crișului au debutat cu dreptul în ediția 2019-2020 a Diviziei A. Disputa cu „studentele” de pe Bega nu a fost tocmai simplă timp de o repriză, după care a venit descătușarea.

După 15 – 15 la pauză, cu Boldor și Klimek în zi de gol, echipa pregătită de Sebastian Tudor a pus o diferență considerabilă pe tabelă până la finalul celor 60 de minute de joc.

S-a terminat 36-24, cu Roxana Boldor autoare a nu mai puțin de 11 goluri, între care 6 de la punctul de 7 metri. „Trebuie să recunoaștem că nu am intrat prea bine în joc. Bineînțeles, se vede și faptul că încă nu suntem foarte omogene împreună cu noile fete sosite la echipă, dar, prin antrenamente și jocuri, sunt sigură că vom arăta din ce în ce mai bine și ne vom îndeplini obiectivul, calificarea la turneul final. Eram important să începem cu o victorie și asta s-a întâmplat. Nu țin șirul reușitelor personale, important este să-mi ajut cum pot mai bine echipa”, spune MVP-ul partidei disputată la Sala UAV „Mihai Botez”.

După cum se știe Milica Golusin încă nu are drept de joc, iar legitimația „Nanei” Pop nu a ajuns la timp de la Federație, iar extrema din Baia Mare nu a avut nici buletinul asupra sa.

Pentru Crișul au jucat și au marcat contra Timișoarei: Boldor 11, Klimek 7, Popeanu 5, Damian 4, Ciui 4, Cherecheși 2, Vezentan 1, Petruse 1, Vrabie 1, Corha, Năstasă și Puț.

În celelalte partide ale primei runde în seria D: CS Marta Baia Mare – CSU Reșița 21-28 și CSM Târgu Mureș – CSU Oradea 30-24. Peste o săptămână, pe 14 septembrie, „alb-albastrele” joacă tot acasă, dar la Polivalentă, cu Marta Baia Mare.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button