Baschet

Primul amical, prima victorie în noua formulă: ZKA Novi Sad – FCC Baschet Arad 43-66





FCC Baschet Arad s-a impus în primul meci amical al noului sezon. Adversarele arădencelor au fost sârboaicele de la Novosadska ZKA Novi Sad, grupare ce a ajuns până în semifinală, în ultima ediție a campionatului din Serbia. 43-66 a fost scorul final al întâlnirii disputată peste Dunăre.

Aradul a dominat meciul de la un capăt la altul. După un început mai echilibrat (12-9 la finalul primului sfert), trupa lui Dejan Mudreša a preluat complet conducerea disputei. Diferenţa pe tabelă între cele două combatante a crescut după fiecare sfert: 30-19 la pauză, respectiv, 49-31 cu 10 minute înainte de ultima parte a jocului. Ecartul de puncte s-a majorat şi în sfertul cu numărul 4, pentru un maxim final de 66-43.

„Galben-albastrele” au început jocul din ţara vecină într-o formulă de echipă aproape total schimbată faţă de ultimul joc oficial. Mudreša le-a păstrat în primul 5 pe Hadzovic şi Ardelean, iar echipa de start a fost completată de nou venitele: Adrienne Webb, Alina Pop şi Jefimija Karakasevic. Toate cele 13 sportive deplasate pentru acest amical au intrat pe parcursul disputei.

Marcatoarele FCC Arad au fost Karakasevic 19 puncte, Webb 14, Akathiotou 7, Ciotir 5, Hadzovic 5, Inkina 5, Ardelean 4, Mercea 3, Fodor 2 şi Bartok, câte 2 puncte.

Mâine, de la ora 14, FCC Baschet Arad va disputa al doilea joc de pregătire, în compania prim-divizionarei sârbe, ZKK Vrbas Medela.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button