Crisul Chisineu-Criș

Crișul ratează la mustață un rezultat pozitiv la Ghiroda! Abrudean: „Fotbalul nu a fost corect și mai cred că am avut un penalty clar” + FOTO





Deși nu are un joc grozav, abuzând de mingi lungi pe puternicul Baranyi sau rapizii Mancaș și Budur, CSC Ghiroda și Giarmata Vii e singura echipă ce ține pasul cu Craiova lui Adrian Mititelu. Timișenii chiar conduc la golaveraj seria, ajungând la cota 9 în urma unui succes obținut pe final în partida cu Crișul Chișineu Criș. Fundașul Bocșan a fost cu golul decisiv, în urma unei faze fixe a echipei sale, ce a încheiat o a doua repriză în corzi a gazdelor. Însă, același fotbalist al ghirodanilor putea foarte bine sancționat cu o lovitură de la 11 metri după duelul cu Codrea la 15 metri de buturile lui Șipoș.

Cert este că „alb-albaștrii” au ratat șansa să-i ofere în dar un rezultat pozitiv antrenorului Adi Abrudean, care împlinește chiar astăzi 45 de ani. „În prima repriză, nu am evoluat așa cum ne-am propus, cum am pregătit jocul, dar în a doua am fost echipa mai bună. Am dat goluri, am avut ocazii, dar trebuie să ne recunoaștem învinși. Astăzi, fotbalul nu a fost corect, felicit jucătorii pentru efort. Mai cred că am avut un penalty foarte clar, mai clar decât atât nu se poate, iar golul lor de 2-1 a venit în urma unei lovituri libere foarte ușor acordată. Dar, arbitrii sunt suverani, ei iau deciziile. Meritam cel puțin un egal, dar nu mai avem ce face acum. Cu toate problemele de lot, am reușit un joc bun, dacă eram mai atenți în prima repriză poate era alta situația. Față de ceea ce am jucat în aceste prime trei etape, sunt puține doar două puncte în clasament. Dar, e început de campionat, avem aproape jocurile în fața noastră, trebuie să rămânem modești și vor veni și punctele. Ne așteaptă marți un meci de Cupa României cu UTA, va fi motiv de sărbătoare pentru orașul Chișineu-Criș. Vrem să ne prezentăm onorabil, după care urmează două etape din care vrem 6 puncte”, a spus „Știli”, referindu-se la partida de acasă cu Dăeștiul și deplasarea de la Sebiș.

CSC Ghiroda nu are doar trei succese în campionat, dar se află și în turul patru al Cupei României, unde dă piept cu Ripensia. „Mă așteptam la un meci foarte greu, a fost o victorie muncită, mă bucur de ea. Astăzi, am întâlnit o echipă cu un antrenor foarte bun, care știe să-și pună bine în teren echipele pe care le pregătește, iar Crișul va pune probleme tuturor echipelor din serie. Această victorie a fost mai importantă decât primele două, este un prag și de acum ne dorim mult mai mult. Am făcut o primă repriză mai bună decât oaspeții, ei nu ne-au pus nici o problemă. A doua repriză o consider echilibrată, poate cu un plus pentru ei. Deci, ar fi o egalitate între reprize, dar noi am luat punctele. Mai trebuie să și suferi pentru victorie, să dai totul. Avem trei victorii din trei, dar trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. În a doua repriză, s-a văzut că mai avem mult de muncă la toate capitolele. Datorită muncii depuse în perioada de pregătiri și în primele etape am adunat aceste victorii. Am reușit să schimbăm mentalitatea jucătorilor, să lupte până la epuizare, cu ambiție și împreună cu Primăria și Consiliul Local Ghiroda să facem lucruri frumoase”, a precizat Octavian Benga, antrenorul ghirodanilor, anunțând – totodată – și un transfer de ultim moment în „galben-albastru”: „Poparadu este accidentat de mult timp, i-am întins o mână de ajutor. El nu va reveni foarte repede, mai stă o lună, o lună și jumate, sperăm ca experiența și calitatea lui umană și fotbalistică să ne ajute, să vină cu plus”, a mai spus Benga despre fostul mijlocaș central al lui ASU Poli.

CSC Ghiroda și Giarmata Vii – Crișul Chișineu Criș 2-1

Au marcat: Budur 23, Bocșan 86 / Clej 57

Ghiroda: Șipoș – Semeniuc, Bocșan, Jovanic, Liuba – Jichici, Bâte (63 Pițuc, 90 Șofran) – Mancaș, Herci (46 Ianc), Budur (71 Silaghi) – Baranyi.

Crișul: Pășcălău – Sabău, Calvin, Blănaru (87 Codrea) – Onuțan (54 Mărmăneanu), Ember (82 Lung), Clej, Piț – Roșu, Modan, Cocian.

Arbitri: Vasile Rodină – Elena Mazilu (ambii din Cluj), Ioan Georgiu (Dej)

Observatori FRF: Sorin Ciotlăuș (Deva), Ioan Rădulescu (Târgu Jiu)


Galerie FOTO CSC Ghiroda – Crișul Chișineu Criș 2-1


 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button