Gloria LT CermeiNational Sebis

Derby-ul numerelor la casă! Șomcherechi: „Încă ratăm mult, dar suntem pe drumul cel bun” v.s. Moisă: „Se pare ca asta a fost valoarea…” +FOTO





Toate cele patru echipe ce aveau cifra zero în dreptul punctelor înainte de runda a treia din C4 au mișcat clasamentul. Cel mai bine a făcut-o Lipova cu o victorie, în timp ce Gilortul, Sebiș și Cermei au trebuit să se mulțumească cu „numărul la casă”, ultimele două chiar în meci direct. Un adevărat derby al suferinței, ținând cont și de calitatea fotbalului etalată astăzi de ambele combatante. Ambele au marcat după penalty-uri, cu mențiunea că sebișenii au făcut-o după ce Dagău apărase șutul inițial al lui Forisz.

Până la urmă, Naționalul obține primul rezultat cât de cât pozitiv al stagiunii, ținând cont și de faptul că în Cupă nu a mers nici măcar un tur. Din vina partenerului de întrecere de astăzi. „Era normal să fie un meci dificil, dar, per ansamblu, a fost și echilibrat. Puteam câștiga noi, puteau câștiga ei, dar s-a terminat egal. Să zicem că sunt mulțumit, încă ratăm mult, dar suntem pe drumul cel bun. Am avut câteva ocazii bune, am făcut primul punct în campionat, trebuie să mai avem puțină răbdare până va veni și prima victorie”, a punctat Dănuț Șomcherechi, antrenorul sebișenilor.

Fiindcă se impusese deja în Cupa României, cu 2-0, în urmă cu aproape o lună de zile, tot pe „Crișana”, Gloria Lunca Teuz Cermei își punea mari speranțe într-un nou succes. Nu a fost să fie, pentru că „sămădăii” încă se caută. În plus, timișorenii M. Călin și Rosenblum au fost opriți să intre pe gazon neavând vizele medicale în regulă. „Într-adevăr, a fost un derby al suferinței, fiecare echipă s-a legat de acest meci pentru o descătușare, pentru o victorie. Se pare că asta a fost valoarea și punctele sunt împărțite. În prima repriză au avut ei un plus, ceva ocazii, inclusiv o bară, în a doua, parcă am avut noi mai multe, dar fără finalitate. Avem un punct și vine un nou derby județean, cu Lipova. Va fi frumos pentru public, dar stresant pentru bănci. Sperăm să crească în joc și tinerii jucători, la noi Todoran ieri a făcut 16 ani, avem speranțe mari de la el, dar și de la ceilalți”, a menționat și Flavius Moisă, tânărul tehnician al cermeianilor.

Într-adevăr, Cermeiul îi găzduiește pe „șoimii” lui Sabău sâmbăta viitoare, în timp ce sebișenii se deplasează la Deva.

Național Sebiș – Gloria Lunca Teuz Cermei 1-1

Au marcat: Vereș 45+5 / Burlă 36 – penalty

Sebiș: Moroz – Pop, Forisz, Bărbuți, Cornea – Mușea, Bandula (66 Hojda) – Susan, Balha, Vereș (69 Roman) – Chiș-Toie.

Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Nistor, Burlă – Ciubotariu (90 Marinescu), Lazăr – Udrea (63 Todoran), Vezan, Gruiescu (72 Daina) – Matiș (52 Bulza).

Arbitri: George Roman (Grădinari – Timiș), Critian Bumb (Băcia – Hunedoara), Patrick-Ștefan Sandu (Timișoara)

Observatori FRF: Lucian Glogoviceanu (Reșița), Dorin Micșa (Timișoara)


Galerie foto Național Sebiș – Gloria LT Cermei


 

3 comentarii

  1. Acest somcherechi ori are o problemă ori nu vrea sa recunoască realitatea. Cel puțin moisa recunoaște ca nu e valoare.

    0
    0
    1. Carcotasii sa taca din gura. Fiecare meci de Liga treia ar trebui sa fie sarbatoare pentru noi. La ce bani au dat consilierii la fotbal, sa ne para bine ca vedem meciuri. Fara bani s-a format o echipa tanara care joaca cu ambitie si daruire, si noi mai facem si nazuri? Am avut jucatori si de prima liga si cu ce ne-am ales in afar de multi bani cheltuiti??? De la locul 2 la 11 e același lucru.
      Hai NATIONALU, sa vina banii la baieti sa moara carcotasii care se mira ca echipa traieste. Nu mor caii cand vor cainii!!!!!!!!!

      0
      0
  2. Nici acuma nu sa cheltuit mai puțin dacat când a fost echipa bună. Dar nu e tot una sa fie pe locul 2 3 4 sau pe 11 13 15. Vrei sa spui ca ești mândru cu asta? Sau doar ești unul de acolo care nu ai unde merge și ții cu dinții de serviciu…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button