UTA Arad

Utiștii le-au redat emoțiile începutului de an școlar copiilor internați la secția de boli infecțioase





Copiii internați la secția de boli infecțioase de la Spitalul Județean Arad au avut parte de o vizită specială în această dimineață. Însoțiți de Anamaria Popa, cea care prin intermediul Asociației Cetatea Voluntarilor a renovat din temelii secția amintită, utiștii i-au pregătit pentru reluarea școlii pe micuții pacienți, oferindu-le câte câte un ghiozdan plin cu rechizite.

Au socializat cu copii, smulgându-le și câteva zâmbete, portarul Florin Iacob și Sorin Bustea, adică fotbaliștii lăsați de Laszlo Balint în afara lotului care avea să obțină calificarea în turul cinci al Cupei României, după 3-1 la Chișineu Criș, dar și Codru Grădinariu. „Într-un fel, am încercat să compensăm emoțiile de care cei mici au fost privați din motive de sănătate odată cu începerea anului școlar. Florin și Sorin sunt doi dintre fotbaliștii noi ai echipei, care – la rândul lor – încep să înțeleagă și din altă perspectivă ceea ce înseamnă clubul UTA în comunitatea arădeană. Felicitări băieți, însănătoșire grabnică, copii!”, a fost mesajul directorului general al „Bătrânei Doamne”.

Cetatea Voluntarilor mai dorește să-i mulțumească și Alexandrei Timar, tânăra voluntară care organizează trei campanii importante într-un an, de Crăciun, de Paște și înainte de începerea anului școlar, dar și parintelui Gheorghe Gligor, de la Arhiepiscopia Aradului.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button