Fotbal feminin

Arădeanca Melisa Olariu, convocată la naționala de junioare pentru campania de calificare la Euro 2020





AC Piroș Security a debutat cu dreptul pe prima scenă a fotbalului feminin românesc, iar una dintre jucătoarele sale a intrat în circuitul echipei naționale de junioare. Este vorba despre mijlocașul Melisa Olariu, care a început sportul rege la vârsta de 6 ani la Semlac, într-o grupă de băieți pregătită de Dorin Pei și este parte importantă a formației arădene înființată de Pavel Piroș încă din vara lui 2016. Pe atunci, talentata fotbalistă avea doar 14 ani, acum are 17 și s-a ales cu prima sa convocare „sub tricolor”.

Cel care a selecționat-o este Florin Bugar, nimeni altul decât noul antrenor al „leoaicelor”, care a avut timp să-și dea seama că Olariu poate ajuta naționala U19 pe care o strunește. Tânăra fotbalistă se va prezenta pe 26 septembrie la baza sportivă de la Mogoșoaia, urmând ca după câteva zile de antrenamente, să se deplaseze, alături de celelalte „tricolore”, în Macedonia.

România U19 a fost repartizată în Grupa 1 alături Macedonia, Slovacia și Franța, iar meciurile de calificare vor fi găzduite în perioada 1-7 octombrie 2019. Primele două clasate din fiecare grupă plus patru cele mai bune locuri trei vor merge la Turul de Elită. Turneul final al EURO 2020 dedicat formațiilor U19 va avea loc în Georgia și vor participa câștigătoarele celor șapte grupe din Turul de Elită plus țara gazdă.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button