UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA – Dinamo, în 16-imile Cupei României! Arădenii sunt gazde, dar unde se va juca meciul?





Duel de gală pentru „Bătrâna Doamn㨠în turul 5 al Cupei României. După ce a trecut de Șoimii Lipova și Crișul Chișineu Criș, UTA o găzduiește pe Dinamo București, formație de primă ligă antrenată de Dusan Uhrin jr. Vorbim despre două foste campioane ale României, care în istoria lor au produs destule dueluri tari.

Automat, arădenii au statut de gazdă, dar – probabil – televiziunile vor dori să transmită meciul la lumina reflectoarelor și atunci, dacă nu se va procura o nocturnă mobilă, e posibil ca partida să se dispute pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare, din București. Altă variantă ar fi stadionul „Dan Păltinișanu” sau cel din Severin, însă e greu de crezut că se va întâmpla asta.

Un punct de vedere oficial al conducerii UTA-ei pe această temă îl vom afla ceva mai târziu. Până una alta, vă oferim tabloul complet al 16-imilor de finală ale Cupei, Federația urmând să revină cu programul exact al meciurilor, pe ore și zile, odată ce acesta va fi stabilit în comun acord cu televiziunile și echipele participante.

Rapid – Poli Iași

Concordia Chiajna – FC Voluntari

Turris Oltul Turnu Măgurele – Academica Clinceni

Flacăra Horezu – Astra Giurgiu

Ripensia – Sepsi Sfântu Gheorghe

FC Botoșani – CFR Cluj

Foresta Suceava – Gaz Metan Mediaș

UTA – Dinamo

CS Făurei – CS Mioveni

Sănătatea Cluj – Viitorul Constanța

FC U Craiova 1948 – Universitatea Cluj

Metalul Buzău – Csikszereda Miercurea Ciuc

CSM Reșița – CS U Craiova

Metaloglobus – FCSB

Chindia – Hermannstadt

Industria Galda – Petrolul Ploiești

Meciurile din şaisprezecimile de finală vor avea loc în perioada 24 – 26 septembrie 2019, de la ora 16:30, cu excepţia jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit ulterior.

9 comentarii

  1. …daca se mai „monteaza” cateva becuri pe stalpii de la Motorul poate joaca in nocturna, acolo … :))))

    0
    0
  2. Dinamo ca fosta putere vrea înapoi în primele 6 echipe. Drumul oricărei. ,,foste”. incepe cu gindul la Cupa . Aparent un drum mai scurt și aducător de ,,osanale” Sunt gata pentru tot felul de ,,propuneri” daca nu ai stadion și implicit public. Aici. intra și nocturna. Dacă pui ,,botul” îți propune stadion și ora agreata de ei și dau la schimb. valoarea unei rețete de 10 mii de spectatori. O varianta . Nu e obligatorie .! La sediul lor e în discuție vînzarea. clubului și poate vor hotărî să nu propună nimic Asta cu joc la Timișoara arată mai mult a circ cu cortul și o palma publicului. din. Arad care vrea să vadă acasă un joc luminos al favoriților !

    0
    0
  3. Se vrea emulație in rândul fanilor, a suporterilor, iată o șansă bună pentru așa ceva. Conducerea trebuie ori să negocieze cu televiziunile, au mai fost meciuri transmise la tv in timpul zilei, deci n-ar fi o premieră, ori să inchirieze o nocturnă mobilă. Nu ai voie să ieși din Arad cu meciul ăsta și să privezi utiștii de un asemenea meci.

    0
    0
    1. Foarte corect punctul tau de vedere. Nu avem voie sa ratam sansa asta de a recastiga suporteri in plus langa UTA

      0
      0
  4. Timisoara e exclus mai bine nu ne prezentam!inca o palma pe obrazul aradului eu zic sa se joace pe deasupra mall ului ala ce e falimentar sau pe kaufland micalaca ce zici ma falca ticalosule?

    0
    0
  5. UTA-Dinamo in Cupa Romaniei

    21 mai 1969 Brasov sferturi Dinamo-UTA 3-0
    Arbitru Nicolae Cursaru-Ploiesti
    UTA Gornea-Biro, Bakos, Pozsonyi, Gh.Czako II (Brindescu)-Petescu, Leretter, (Sima),Axente-Schiopu, Domide, Fl.Dumitrescu

    1 aprilie 1959 Sibiu optimi Dinamo-UTA 1-0
    UTA Liviu Coman-Szucs Kapas Seres-Koszka Pircalab-Jurca Gal Szoher Metskas Tauceanu

    Ultimul joc,la Arad UTA-Dinamo
    7.05.2008 UTA-Dinamo 1-3
    Stadionul UTA ora 17.00 1500 spectatori
    Arbitru Sorin Corpodean-Alba Iulia
    Goluri Baltoi 48-Danciulescu 23,42 Catalin Munteanu 57
    UTA Daniel Tudor(45 Mirne),-Melinte Chita Buican Simao-Hora,Balan,Hidisan,Ibeh-Mircea Ilie (64 Iacob),Baltoi (61 Edson) antrenor Roland Nagy
    Dinamo Romanovs-Blay Goian Moti Pulhac-Torje (67Pastor),Ropotan (57Bostina),Vranjkovic,Catalin Munteanu-Danciulescu,Miranda(61 Paun) antrenor Cornel Talnar
    -Jocul a fost in ultima etapa.UTA a retrogradat
    -Cristian Melinte joaca si acum la UTA

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button