UTA Arad

UTA – Dinamo va fi în prime time, pe micile ecrane: „Facem toate demersurile să închiriem o nocturnă mobilă, Aradul fotbalistic merită un astfel de meci!”





Până să îndeplinească visul suporterilor utiști, revenirea în elita fotbalului românesc, UTA are parte de un adversar de top din fotbalul românesc, în cadrul 16-imilor Cupei României. Conform tragerii la sorți de astăzi, de la Casa Fotbalului, Dinamo va veni la Arad între 24-26 septembrie, pentru a da piept cu Campioana Provinciei. Sau cel puțin asta își dorește conducerea „Bătrânei Doamne”, excluzând din start o deplasare în „fieful” bucureștenilor și, totodată, demarând procedurile pentru o închiriere a unei nocturne mobile.

Într-adevăr, conform celor spuse de Codru Grădinariu astăzi, la conferința de presă săptămânală a clubului UTA, partida dintre cele două formații de mare tradiție se va juca sută la sută la lumina reflectoarelor. „Este cel mai important meci din această fază a competiției din perspectiva palmareselor celor două echipe pe plan intern, locul 3, UTA, respectiv locul 2, Dinamo. Și din perspectiva televiziunilor este un meci important, am și discutat deja cu reprezentanții Digi și meciul va fi în prime-time în mod clar. În consecință, începem să facem toate demersurile pentru ca suporterii din Arad să vadă în număr cât mai mare acest meci. Asta înseamnă, în primul rând, închirierea unei nocturne mobile, bineînțeles dacă cea identificată va fi liberă și se va găsi acordul cu firma respectivă. Dar, trebuie să ne gândim și la posibilitatea de a disputa meciul pe un teren omologat cu nocturnă, iar asta că vom acorda automat și ajutorul logistic pentru suporterii care doresc să fie alături de noi. Însă, noi sperăm că varianta cu nocturna mobilă să se poată realiza și vom putea vedea un meci cum demult nu a mai fost la Arad. Alte variante de orașe și stadioane deocamdată nu am luat în calcul, căci noi sperăm să putem juca la Arad, prin închirierea unei nocturne mobile. Într-adevăr, costurile sunt imense raportat la o echipă de Liga 2-a, dar nu acestea sunt un impediment în aducerea sa la Arad. Repet, trebuie văzut dacă e disponibilă și apoi toată logistica, inclusiv avizele ce trebuie opținute de la Federație”, a explicat directorul general al „roș-albilor”.

Într-o intervenție la Digi Sport, Laszlo Balint a declarat răspicat că nu se pune problema ca UTA – Dinamo să se joace la Timișoara, pe „Dan Păltinișanu”. Adică cel mai apropiat stadion cu nocturnă omologată. Dar, bineînețeles, și tehnicianul „roș-albilor” speră ca disputa cu „câinii roșii” să aibă loc pe „Motorul”. „Am și declarat imediat după meciul de la Chișineu Criș că-mi doresc un adversar puternic, din prima ligă. În primul rând, pentru a ne putea testa cu adevărat valoarea, căci în asemenea meciuri îți dai seama de nivelul la care ești și în al doilea rând pentru suporterii noștri. De aceea e foarte important, cum spunea și Codru, să încercăm toate variantele și modalitățile prin care să putem aduce acea nocturnă mobilă la Arad. Din respect pentru suporterii noștri, din respect pentru Aradul fotbalistic, care merită un asemenea meci. Sunt convins că fanii noștri vor face o atmosferă unică dacă aceste meci se va juca la Arad, cu toate că, atât din punct de vedere logistic, cât și financiar, e o mare provocare. Sunt de obținut avize și aprobări de la Federație, dar cei din club deja se ocupă de aceste detalii. Este clar că există deja mult interes în jurul acestei partide, dar noi, cei din vestiar, trebuie să rămânem focusați pe ceea ce avem de făcut duminică, în fața unui adversar foarte bun, CS Mioveni”, a punctat și Balint.

La rândul său, Florin Prunea, președintele „câinilor”, a spus că UTA e un adversar dificil. „Din punctul meu de vedere, e o tragere nefavorabilă. Se va juca în condiții speciale. UTA Arad are 5 din 6 victorii cred, e una dintre echipele bune din Liga 2. Va fi o deplasare lungă. Chiar dacă jucăm cu o echipă din Liga 1, din Liga 2 sau Liga 3, tratăm meciul la fel. Cupa României este un obiectiv important pentru noi”, a spus fostul portar al naționalei la Pro X.

Din informațiile noastre, costul pentru închirirea unei nocturne mobile este de 50 de mii de euro, bani pe care conducerea UTA-ei e dispusă să-i dea doar ca disputa cu Dinamo să aibă loc în Aradul Nou peste două săptămâni.









25 comentarii

  1. Oare un upgade la nocturna deja existenta la Motoru , nu se poate face ?Si acum vine a doua intrebare /constatare , daca tot s-au investit niste bani in nocturna de la Motoru’ , nu era mai normal ca aceasta sa fie capabila sa asigure lucsi necesari si pentru o partida oficiala de fotbal??!!!Pentru ce s-a facut nocturna respectiva , sa foloseasca la ce ???

    0
    0
  2. Ce costuri ar implica pentru un upgrade la nocturna ce o avem ? Ar fii mult mai benefic și pe viitor in a juca in nocturna sau antrenamente și alte echipe pe Motorul , având in vedere costurile de 50.000 doar pentru închiriat …

    0
    0
    1. Dacă ceva se închiriază cu 50mii de euro tu realizezi ca produsul respectiv valorează de minim 10-20 ori mai mult??

      0
      0
    1. Noi chiar suntem romani prosti. Intrebarea mea este, daca UTA trece de Dinamo si pica cu Steaua, ce facem, inchiriem dinou nocturna?Asadar platim 100.000 euro, cand puteam mari lucseni pe. Motorul. Asta inseamna sa fi prost.

      0
      0
  3. Ar fii bine sa se joace pe Motoru si fata nocturna.. chiar daca este mai cald.. jucatorii nostrii sunt mai obisnuiti cu caldura+ terenul sintetic.
    O vad ca si un plus pentru noi daca nu se joaca pe nocturna

    0
    0
  4. Asta e din categoria aia cu apa scoasa cu usa,avem nocturna(pt ce o avem nu stiu daca nu poate fi omologata) dar inchiriem alta mobila cu o gramada de bani.Traiasca mostenirea lui falcau.

    0
    0
    1. Si daca ar face biletu 30 sau chiar 40 de lei,ce sunt aia.renunti la doua shaorma.Ce dracu ,cine iubeste un club ar trebuie sa faca mai multe sacrificii .La noi se vede cat se iubeste cu adevarat echipa!cate abonamente sau vandut?200-300 la un oras ca si Aradul e foarte putin.UTA-DRAGOSTEA MEA DINTOTDEUNA!!!

      0
      0
  5. Scump, bat-o norocul ei de nocturnă mobilă, dar aia e, până la urmă astfel de meciuri nu-s foarte dese in Arad, merită efortul. Un efort ceva mai mic ar putea veni și din partea spectatorilor, cu ceva lei in plus la bilet, ajutând astfel clubul să treacă mai ușor peste cheltuiala asta.

    0
    0
    1. Din pacate daca se va mari pretul biletului (ceea ce mi se pare normal) multi vor zice „Astia vor sa faca bani de pe noi”…relist vorbind, cati crezi ca vor fi pe stadion sa vada UTA?? Multi vin pentru Dinamo, nu sunt curiosi de UTA…Care chiar sunt curiosi de UTA vin la meciuri gen Mioveni sau Daco-getica,nu la meciuri cu Dinamo cand toti sunt „Cei mai mari utisti” si daca le spui ceva iti dau replica „Cand mergeam eu la meciurile Uta-ei,tu…” … sper doar sa se joace in Arad… si sunt de accord sa mareasca pretul biletelor la acest meci, deoarece trebuie sa fie ajutat clubul!

      0
      0
      1. Iți spun eu că se va juca cu casa inchisă, iar ăia care ar vrea să vină pentru Dinamo chiar nu-s o pierdere. Dacă o dată pe an nu ești in stare să renunți la câțiva lei pentru echipa pe care spui că o susții mai bine iți vezi de treabă.
        Am criticat și eu conducerea pentru un preț ridicat la meciul cu timișorenii, dacă nu mă inșel, dar nu pentru ăia 5 lei sau cât au fost, ci pentru că nu mi s-a părut moral, dar acum este altă situație, iar 50k euro sunt bani mulți pentru club la ora asta, când avem atâtea salarii bune de plătit, lunar. Cine vrea să ințeleagă o face, cine nu, să fie sănătos, ”semințele același gust are” și din fața televizorului. :)))

        0
        0
          1. Doar abonamentele ,, si eu sustin UTA” au trecere la meciurile de cupă..restul trebuie sa isi cumpere bilete

            0
            0
        1. 50000 euro pt. 90 minute …Trebuie să fi tîmpit să cheltui atitia bani.Sper că nu s-a tîmpit la creier Grădinaru.

          0
          0
  6. Va fi un meci frumos, sper ca, UTA. sa se califice, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  7. HI UTA EU CRED CA E MAI BINE CEI 50K EU SA SE INVESTEASCA IN UP GRADE SI RAMANE SI PENTRU ALTE MECIURI CHIAR DACA AR COSTA SI MAI MULT……
    HI UTA ARAD VICTORIE

    0
    0
  8. Pe nocturna sau la lumina zilei avem un meci eveniment pentru suporteri si oras (de peste 10 ani nu am mai jucat cu Dinamo) si daca suntem realisti avem o sansa buna sa-i eliminam…..au poate cea mai slaba echipa din istoria clubului si locul in clasament intareste cele spuse…….concentrarea si ambitia pentru jucatorii nostrii vor fi duble iar Balint constient ca e un bun prilej pentru a demonstra ca poate face pasul spre primul esalon…..

    0
    0
  9. Ar fi buna varianta Timisoara, in ziua de azi sa cheltui 50000 euro este foarte mult , oricum sunt multi bănățeni ce susțin UTA!

    0
    0
    1. Și eu spun, eventual putem invita timișorenii in peluza noastră, să scandăm impreună impotriva Rapidului și a Stelei.
      Iar la finalul meciului, ajutați, desigur, de alianța vestului, putem s-o punem de-o petrecere câmpenească intinsă pe vreo 2-3 zile.

      0
      0
      1. Cimisorenii nor sa strige niciodata pt UTA ori impotriva Rapidului, cred ca ai vrut sa zici impotriva stelei sau lui dinamo, mai degraba!! Oricum, UTA nu va juca in timisoara.,. asta e sigur..,. eu nu inteleg dece va vaitati pt 50.000 euro, adica nu luam minim 50.000 de la televiziuni ?? ca nu inteleg ?!?! plus venituri din bilete ?! Chiar nu iesim pe plus nici din acest meci ?! Hm…. eu zic ca va fi plin stadionul, iar clubul s-ar putea gandi la marirea capacitatii unei peluze, cel putin. Deci inchirierea unei tribune mobile, zic!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button