Crisul Chisineu-Criș

Se putea vorbi de Dinamo la Chișineu Criș, dar în vizor e doar Dăeștiul: „Avem capacitatea să luăm toate punctele!”





Crișul Chișineu Criș – Dinamo ar fi putut fi cel mai tare meci din istoria grupării „alb-albastre”, dacă băieții lui Adi Abrudean ar fi trecut de UTA în turul patru al Cupei României. Deși au condus după reușita din penalty a lui Ember, chișeuanii au trebuit să se recunoască învinși în fața unei formații de un alt calibru, care acum face toate eforturile să-i găzduiască pe „câinii roșii” pe arena „Motorul” din Aradul Nou, în nocturnă.

În schimb, celor de la Crișul nu le rămâne decât să se concentreze pe campionatul Ligii a 3-a, unde au ceva restanțe. Două puncte sunt cam puține din duelurile cu Pecica, Dumbrăvița și Ghiroda, așa că partida de mâine devine foarte importantă și, în același timp, complicată. Nou promovată în eșalonul terț, Viitorul Dăești e pe podium în C4, cu 7 puncte strânse, iar la precedenta vizită în județul nostru s-a simțit foarte bine la Cermei, câștigând cu 4-2. „Deja gândurile mele se îndreaptă spre partida de sâmbătă de acasă , cu Dăești. Vreau să ne recuperăm mental și fizic, căci vom da peste un adversar puternic, cu jucători cu experiență. Sigur, runda trecută au făcut doar un egal, acasă, cu Deva, dar asta nu îi face mai puțin periculoși sâmbătă. Din păcate, Suslak și Pavel nu vor putea evolua nici în această etapă, sunt sub tratament, de Ciornei nu știu nimic, dacă mai vine sau nu la echipă. Dar, chiar și așa, cei care sunt apți au valoarea și capacitatea de a face în așa fel încât punctele cu Dăeștiul să rămână la Chișineu Criș”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul formației de pe Crișul Alb, imediat după ultimul fluier al meciului de Cupă cu UTA (scor 1-3).

Ca la fiecare meci de pe arena „Aurel Ardelean”, intrarea spectatorilor costă 5 lei. Partida de mâine, de la ora 17, poate fi atractivă și prin prisma numelor din echipa oaspete pregătidă de Gabi Mangalagiu și Lucian Giurcă, respectiv Florin Costea (ex. Steaua sau Craiova) sau Florian Pîrvu (ex. Craiova).

Formații probabile:

Crișul: Zamfir – Sabău, Calvin, Blănaru – Clej, Mărmăneanu, Ember, Birău – Piț, Modan, Roșu.

Dăești: Marinoiu – Vasile, Iordache, I.Săraru, L. Săraru – Rizea, Neacșu Pîrvu – Dima, Fl. Costea, Marian Ion.

Arbitri: Alexandru Suvar – Răzvan Spătar, Adrian Drăgan (toți Sibiu)

Observatori FRF: Lucian Glogoviceanu (Reșița), Cătălin Pașcanu (Cugir)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button