Șoimii Lipova

Sulea caută deblocarea cu Deva pentru trei puncte necesare Lipovei: „Ar fi timpul să facem și un scor bun!”





Patru puncte din 12 posibile și mai ales două goluri, ambele din penalty, sunt foarte puține pentru vicecampioana en-titre în C4. E adevărat, debutul a fost prohibitiv, în fața echipelor ce conduc seria după patru runde, Craiova și Horezu, însă „șoimii” vin după un nou rezultat ce nu le-a fost pe plac. Un 1-1 la Cermei, în fața unei echipe aflate în plină reconstrucție, e greu de digerat, dar totul e istorie acum și toate tunurile se pun pe LPS Cetate Deva.

Vineri, pe arena „Podgoria” din Pâncota, „alb-albaștrii” sunt chemați să învingă și să convingă, înscriind – eventual – mai mult de un gol în poarta unei formații imprevizibile, dar fără veleități deosebite. După plecarea lui Trabalka la FC U Craiova 1948, reflectoarele în atac au rămas în special pe Andrei Sulea, care a marcat sezon de sezon de la 10 goluri în sus. În prezentul campionat încă nu a cunoscut bucuria unei reușite, deși ocazii a avut în toate cele patru confruntări și încă unele destul de mari. „Sigur că nu suntem mulțumiți de cum au decurs lucrurile până acum. Ne creăm ocazii, dar nu reușim să finalizăm. Poate că suntem într-un blocaj, dar ne vom reveni în curând. Lipsa golurilor ne duce cu gândul la plecarea lui Kevin (n.a. Trabalka), cu care făceam un cuplu bun în atac. Dar, ne pregătim bine în continuare, lucrăm la finalizare, sperăm să ne descătușăm în partida cu Deva. Vrem să concretizăm fotbalul bun pe care îl jucăm  și cu goluri și puncte”,susține fotbalistul transferat de la Cermei în vara anului 2017.

La precedenta vizită la Pîncota, devenii au pierdut cu 4-0 în fața Lipovei, iar dintre marcatorii din vara trecută doar Sulea se mai află în „alb-albastru”. „Acum un an am marcat un gol, printr-un lob frumos din pasa lui Trabalka (n.a. foto), sper să o fac și vineri și să-mi ajut echipa. Adversarul este periculos în deplasare, au reușit o victorie la Dumbrăvița și un egal la Dăești, deci va trebui să fim foarte atenți și la defensivă. Cred că ar fi timpul să facem un scor bun care să ne dea încredere pentru partidele ce vor urma”, a adăugat Sulea.

Gherasim (va lipsi tot campionatul după operația de la genunchi) și Lazea (suspendat încă o etapă) sunt absențele „șoimilor” pentru disputa de vineri, de la ora 17, de la Pâncota.

Formații probabile:

Lipova: Iliescu – Nagy, Polgar, Bercu, Filimon – Prună, Dobrean, M. Popa, D. Rusu – Istrate, Sulea.

Deva: Manea – Kelemen, Dina, Radak, Doboș – Bîrzan, Toiu – Cîrstea, Iana, Lupu – Chivu.

Arbitri: Cristian Vieru (Cisnădie-Sbiu) – Mădălin Bulgărașu (Timișoara), Alina Voaideș (Sibiu)

Observatori FRF: Ștefan Galovits (Oradea), Leontin Moga (Zalău)









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button