UTA Arad

UPDATE! Biletele la UTA – Dinamo s-au vândut ca pâinea caldă, doar abonații clubului mai au rezervate locurile pe stadion





Sediul clubului emblemă al orașului, din Calea Victoriei nr. 20, a fost luat cu asalt în această dimineață de cei care își doresc un loc pe stadionul „Motorul”, la meciul anului în fotbalul arădean. Marți, în Aradul Nou, UTA o întâlnește pe Dinamo în 16-imile Cupei României, iar fanii „roș-albilor” speră într-o surpriză.

Dat fiind interesul major în jurul duelului, coada la ușa clubului a început să se formeze puțin după ora 10, iar la 11, când a început oficial programul de comercializare a tichetelor, erau cel puțin 50 de persoane la rând. Numărul s-a păstrat constant timp de aproape trei ore, astfel că, în jurul orei 14, când s-a făcut primul bilanț, s-a constatat că 90% din biletele puse în vânzare de club publicului larg erau deja vândute. Astăzi, între orele 16 și 18, probabil va fi epuizat și procentul de 10%.

Abonații clubului formează o categorie aparte și biletele ce le revin sunt rezervate până vineri, la ora 18. Dacă acestea nu vor fi ridicate în timp, atunci ultimele bilete se vor, da, probabil, la liber sâmbătă, între orele 10 și 12.

În fine, suporterilor celor de la Dinamo le revin 240 de bilete în sectorul rezervat de obicei galeriilor oaspeților, iar, după cum se știe, abonații VIP ai clubului au avut de la bun început locurile păstrate la oficială.

Vă reamintim că un bilet costă 30 de lei, iar elevii (pe baza carnetului) plătesc 10 lei, însă o persoană poate achiziționa maxim 4 bucăți. În ziua meciului, publicul are acces în tribunele stadionului „Motorul” începând cu ora 15:00, primul fluier al confruntării cu „câinii roșii” urmând să se dea la ora 16,30.

UPDATE!

În jurul orei 16,30 gruparea arădeană a dat un comunicat oficial prin care anunță epuizarea biletelor  la „liber”.

”Conducerea clubului UTA informează că biletele pentru meciul UTA – Dinamo București, destinate publicului larg, s-au epuizat în această după-amiază. În cursul zilei de mâine (20 septembrie) – între orele 11:00-14:00 și 16:00-18:00 – rămân disponibile biletele abonaților care încă nu le-au achiziționat. În cazul în care stocul de bilete nu se epuizează, vânzarea va fi reluată, pentru publicul larg, sâmbătă (21 septembrie) dimineață, în intervalul orar 10:00-12:00, tot la sediul clubului din Calea Victoriei nr. 20”, se arată în anunțul de pe site-ul oficial.









36 comentarii

      1. Da asa e…. nu au mai fost la un meci decand era F Neuman ul in picioare!
        ACUM… NU MAI AI LOC DE EI… CA VIN MITICII! #DOARUTA

        0
        0
  1. Vad ca unii au o problema ca au aparut asa zisi vechi utisti… Care e deranjul? E problema ca nu ati apucat bilete ? Oare nu alta e cumva problema? Daca aveam macar un nenorocit de stadion cu 10000 locuri inca mai se vindeau bilete… Cei care comentati aiurea ar trebuii sa va varsati naduful pe cine trebuie nu pe oamenii care isi achizitioneaza bilet!!! Sunteti rau de tot batuti in cap..

    0
    0
      1. Auzi copilu uta… In primul rand lasa abordarea asta ironica deoarece nu iti permit da? In al doilea rand biletele sunt la liber si le achizitioneaza cine doreste si la orice meci se doreste. Nu e problema ta daca cineva vrea sa mearga doar la un meci pe sezon sau la toate clar? Si daca ai abonament nu ai niciun drept sa fi ironic cu altii deoarece nu le cunosti situatiile da? Ai abonament? Bravo!! In rest ciocu mai mic . Faptul ca ai abonament nu inseamna ca esti mai uta-ist decat alti. Deci ciocu mic..

        0
        0
    1. Cred că cei pe care ii critici au bilet,era frumos sa le dai dreptate cu ce spun ei, adică suporterii de ocazie printre care te numeri și tu și cei care nu au 30 de lei pt bilet.
      Nu cred că cele 10000 de locuri de pe noul stadion te vor face sa fii etapa de etapă prezent pe stadion!

      0
      0
      1. Aceeasi abordare cretina ca si cel de mai sus… Nu ma cunosti ca sa spui despre mine ca sunt suporter de ocazie. Lipsa de educatie te face sa vorbesti prosti si sa jignesti. Daca vrei sa sti ceva am avut abonament de 23 ani iar acest an nu am facut din considerente personale care pe tine te depasesc total.. Iar daca tie iti convine faptul ca nu avem un stadion decent spune totul despre universul tau mic in care te complaci sa existi..

        0
        0
        1. Nenea Cristian…..problema este ca, cu snagovul sau cu alte echipe nu e asa inghesuiala…. cei care mergem regulat fie ca vine snagovul sau dinamu, avem abonament deci si biletul rezervat. RESTUL E CANCAN!

          0
          0
          1. Da . Cunosc acest aspect. Dar nu poti afirma ca e un lucru negativ luarea cu asalt al arenei atunci cand la Arad vine o echipa importanta din fotbalul romanesc. Ideal ar fi sa fie cat mai multi suporteri la toate meciurile.Dar daca echipa face un meci bun si nu ma refer la sor ,atunci cu siguranta jocul echipei o sa convinga oamenii ca merita sa ajunga la meciurile UTA-ei. Ideea este ca de ani de zile de cand fotbalul din Arad este sub linia mediocra din toate punctele de vedere, lumea nu a mai venit la stadion in numar mare iar acum cand avem posibilitati ca sa promovam trebuie creata intr-un fel o emulatie in jurul echipei.. Oamenii care au stat deoparte de acest fenomen numit fotbal ,ar putea veni si sustine cu placere echipa. Intrebati pe cei din SCU cat sau chinuit ca sa apere imaginea clubului si ce eforturi sau depus pentru aducerea oamenilor la stadion… Nu am nimic cu nimeni si respect pe toti cei care iubesc aceasta echipa. Certurile intre noi nu isi au rostul si chiar daca ne mai intepam pe aici pe site eu nu port pica nimanui deoarece sunteti utisti iar cest lucru face sa va consider tot niste frati.. Sper ca o sa avem parte de lucruri frumoase in viitor iar diferendele penibile dintre noi sa dispara. Hai UTA!!!!

            0
            0
  2. Sa nu fie cumva cativa ” baieti destepti ” care marti dupa amiaza in fata stadionului Motorul sa ceara 60-80 de lei pentru un bilet !!!

    0
    0
  3. Alo Falca,sefi ai Tehnodomus,Bibart,etc ++++ vedeti daca v-ati batut joc de Neuman si l-ati redus la capacitatea de 11 500 locuri,nu unul de 18000 -20000 locuri !!!!Am discutat cu prieteni din Craiova unde Mititelul isi face stadion de circa 20.000 locuri , la Timisoara unul de 30 000 locuri,primarul Oradei d-l Bolojan face stadion de 20.000 locuri,dar si la Sf,Gheorghe v-a fi de aceasta capacitate,Iasi…. !!!!!!Astia si alti edili gandesc in viitor,nu ca la Arad unde se face un stadion mic interzis meciurilor internationale tari si neicapator la meciuri cu FCSB,Dinamo,Craiiova sau Rapid….Notati ce v-a spus un utist batran care discuta aproape zilnic cu capetenii din fotbalul romanesc.Acum era bun la Arad un stadion macar de 18.000 locuri….!Hai UTA !

    0
    0
  4. Oricum multi vin sa o vada pe Dinamo,altii sa o huiduie Dinamo,in general stadionul va fi populat cu tarani stelisti.Ar trebui sa ne focusam strict pe echipa noastra si sa incurajam strict echipa noastra.Forzza UTA!

    0
    0
    1. E NORMAL sa o huiduie pe echipa de javre,ani de zile ne-a luat jucatori ,iau tinut ce iau tinut,apoi iau aruncat ca pe masele stricate! Ce avantaje a avut UTA? Ne-au slabit echipa ,bani …ciuciu ! Si e normal ca tot stadionul sa incurajeze O SINGURA ECHIPA UTA ! UTA este numai una ! FORZZA UTA,VICTORIE !!! Apoi sa vina echipa ciobanului sa le-o tragem si la oi ,nu numai la caini ! 🙂

      0
      0
      1. Daca erai asa mare suporter stiai ca Dinamo ti-a dat o gramada de jucatori pe vremuri . Cei care doar luau dar nu au dat decat unul (pe Mitu) a fost Steaua Asa ca nu tot ii blama . Uuta-te la meci si taci .

        0
        0
        1. Ei nu ne innebuni! Ambele echipe departamentale au luat jucatori cu japca la acea vreme insa echipa mai abjecta decat Dinamo n-a fost in toata istoria fotbalului romanesc.

          0
          0
        2. Sa fim serioși Steaua cum a devenit în 86 cea mai buna echipa din Europa,? doar cu jucători luați cu japca. Din acest punct de vedere ambele echipe bucureștene reprezintă o gaură neagra în fotbalul românesc,iar orice legătură a echipei UTA cu una dintre cele doua este o greșeală.

          0
          0
  5. Județul e ,,suprasaturat” cu fotbal mic. Orice strălucire imediata dă speranțe trezește nostalgii ,iar pentru cei mai tineri confirmarea că aparțin unui club titrat. La astfel de oferte ,omul nu se uită la bani. Păcat că edilii de pina acum nu au acordat și atenție. și sensibilitate unui public din primele patru pe țară. !!

    0
    0
  6. Parcă zicea o Dudue de la primărie că n-are rost să se facă un stadion mai mare la Arad că oricum nu se va umple numai dacă vine Sakira. Ce rusine! Să vrea un arădean să meargă la meci şi să nu poată că e prea mic stadionul. Si alalalt dacă era gata era tot la fel, poate biletele se epuizau maine.

    0
    0
  7. Nu cred că Dinamo se va prezenta cu primul 11, obiectivul principal pentru căței fiind calificarea in playoff, deci sunt șanse să trecem de ei.
    Dar până atunci ne așteaptă un meci greu cu Pandurii, echipă ce tocmai a primit o reală gură de oxigen prin câștigul in instanță a 3 milioane de euro, sumă pe care acționarii sunt obligați s-o plătească clubului. Deci, mare, mare atenție.

    0
    0
    1. Din contră, javrele vor trage la cupă fiindcă ramane singura lor șansă să acceadă in europa league..

      0
      0
  8. Nici o problema,atat timp cat eu mi-am facut abonamente,mereu,pentru toata familia,chiar daca am luat in considerare ca uneori lucram,nu putem fi prezenti…..Logic ca am avut prioritate….Dar am fost si printre primii care am fost prezent….Cumparat bilete….
    Nu sunt imotriva nimanui….,dar ar fi ilogic ca eu sa raman fara bilet si altul care nici macar nu stie unde este Arena Motorul,sa imi ocupe locurile….
    Astea…cu suporter vechi,devin perimate…..Retraiesc momente in care Stupar dadea gol Rapidului,Tucudean sr.lui Dinamo si Ungur lui Steaua…..
    Poate o puscam si acum,cumva……Astea spunand doar dupa 1989……
    Cand UTA promova cu Domide,Boruga in Divizia A,dupa Cugir,la antrenamentele echipei,eram peste 1000 spectatori,venit Ionut Popa,Hamza……La antrenamente……Adica despre ce vorbim acum????

    0
    0
  9. Salutare tuturor,
    Cred că este de datoria fiecărui suporter arădean , fie vechi sau nou să-și susțină necondiționat echipa și la bine și la greu, atât financiar ( în limita disponibilităților financiare a fiecăruia) și sufletește.Financiar , cel mai simplu e prin cumpărarea abonamentului care este 200 lei ptr un sezon competițional și te scutește de cozile la bilete la meciurile importante , etc.
    E adevărat că nu toată lumea își permite să dea cei 200 de lei odată ptr un abonament , dar poți pune deoparte lunar 20 de lei ( renunțând la unele vicii ,1 pachet de țigări , 2 beri ,etc) și în 10 luni se strâng banii ptr abonament și astfel ajuți și clubul și te fidelizeze și pe tine față de echipa orașului.
    Este doar o părere.
    Numai bine tuturor și să facem un meci mare în cupă.

    0
    0
  10. Buna, oare puteti sa intelegeti ca nu exista suporteri , noi, vechi, buni, rai etc , acestea sunt niste aberatii , exista suporter punct si daca esti suporter ai dreptul sa iti spui o parere argumentata despre echipa , nu trebuie sa jignesti pe altii , nu trebuie sa te crezi mai suporter decat altii pentru ca nu esti , problema e la cei care au deciziile , care si-au batut joc de tot ce inseamna sport in Arad , care au demolat tot si nu au facut decat mall-uri in loc , care ne-au intors in timp cu o gramada de ani acolo este problema si problema este la noi ca stam si ne complacem asa iar apoi ne certam care e mai suporter cea ce este absolut penibil , noi trebuia sa avem stadion 15-20 mii locuri , conditii decente de a viziona un meci etc , nu sa ne bucuram ca am dat 30 ron pe motorul sau sa facem si polemici pe baza pretului (cand nu pretul e problema aici)… etc este ridicol de trist , daca lasam in continuare dupa altii nu se va schimba nimic , vom fi la fel de mediocrii si tristi ca pana acuma si ne vom lua unii de altii absolut fara sens pentru ca nu intelegem ca se poate infinit mai bine … ,in concluzie noi ar trebui sa avem stadion de fotbal cu conditii decente de a urmari un meci si fiecare suporter sa beneficieze de asta , nu sa ne dam care e mai suporter , pe vremea mea… etc , realitatea e ca suntem jos de tot si ne pierdem energia pe lucruri inutile in loc sa vedem problema care este defapt !!! bafta.

    0
    0
  11. La un meci UTA-Dinamo pe vremuri erau 18-20.000 spectator fiindca atitia incapeau pe stadionul facut de Baronul Neuman.Cind Baronul a facut stadionul Aradul avea 80.000 locuitori.Cei care si au batut joc de Arad si au demolat UTA care nu trebuia demolat ci lasat asa ca monument istoric nu au stiut ca in Arad fiind si echipe ale caror suporteri vin la meci la UTA numai cind UTA joaca cu ele.Acesti suporteri vor sa promoveze UTA ca sa si vada echipa favorita macar odata pe an.Cind scriam la ziar participam la conferinta de presa si inainte si dupa meci Era unu care intreba numai de steaua si daca juca UTA cu Farul Constanta.Sincer mi a fost scirba de acel personaj.Stadionul UTA nu trebuia demolat Trebuia lasat asa cum a fost.Trebuia gasita o locatie si construit un stadion nou cu capacitate de la 25000 de locuri in sus pina la 35000 cu pista de atletism astfel incit Arad sa poata gazdui un CE,un CM de atletism junior,tineret sau seniori,impreuna cu orase din Serbia si Ungaria o grupa a unui CM de junior,tineret sau chiar seniori .Suntem in mileniul trei nu in comuna primitive. Suntem in vestul Romaniei .Poate acel stadion daca acum era gata acum la jocul cu dinamo era arhiplin Veneau dinamovistii din Timisoara,Resita Oradea Alba Iulia Deva Hunedoara sa si vada echipa favorita . CONDUCATORILOR de AZI indifferent de pozitie ,le place ca lumea sa stea la coda,sa se calce pe picioare,sa fie inghesuita ,sa simta ce lupta trebuie sa duci pentru a apuca un bilet la un meci UTA-Dinamo. Am fost si eu la citeva meciuri UTA-dINAMO.PENTRU MINE nu exista nici dinamo si nici fcsb dinamo e o echipa cu nume bolsevic a militiei si ministerului de interne cealalta e echipa Anei Pauker,Chisinevschi si familiei Ceausescu,DACA ROMANIA ERA O TARA NORMALA LE DESFIINTA PE AMINDOUA IN DECEMBRIE 1989 raul din fotbalul romanesc se datoreste disputei dintre aceste doua echipe

    0
    0
  12. Pentru arădeni și nearadeni. ,d-ule Meches ,dezafectarea vechiului Neuman rămîne ,din păcate prea târziu , o rana deschisa !.Vinovată întreaga comunitate. Nu știm să prețuim ce a fost bun și ce poate fi baza de pornire la ceva nou !Locația ar fi fost de. zeci de ori pusa in valoare ca loc istoric cu vocație spre profesionalism în fotbal. Europenii nu-și darima teatrele ,bisericile și nici macar locurile de joaca pt. copii !! Avem de învățat ! Supliment la concluziile d-stra ! Colegi mai vechi îmi spuneau SI STIINTA TIMISOARA sau STIINTA CLUJ erau tot denumiri rusești !!!

    0
    0
  13. inca o completare Priviti clasamentele din anii 50 Energia Minerul Stiinta Flamura Flacara trebuiau sa duca Progresul pazite de CCA si Dinamo Din pacate in 2019, suntem la sapa de lemn Desteapta te romani se cinta in zadar de 30 de ani. Nu a avut nici un efect Gresesc ! A avut ! Sase milioane de romani au plecat din tara ASTA E REALITATEA ! TRISTA dar ADEVARATA

    0
    0
  14. doua intrebari pentru cei ce citesc aceste comentarii
    1.care tara din lume isi mai joaca meciurile de acasa, fara spectatori
    2.suporterii caror echipe fac ca prima echipa a tarii sa joace fara spectatori

    ACESTE ECHIPE CU ASEMENEA TIMPITI,CIOBANI, TREBUIAU DESFIINTATE in 1989 in decembrie

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button