Gloria LT Cermei

E bătălie în subsol, Gilortul și Cermeiul vor să simtă bucuria primului succes stagional: „Jocul echipei din ultimele etape ne dă spertanțe”





Două dintre divizionarele terțe din seria a IV-a ce nu au cunoscut gustul succesului în acest debut de sezon se vor duela sâmbătă, în apropierea orașului în care are treabă și UTA, pentru trei puncte importante la nivelul ligii secunde. Gloria Lunca Teuz Cermei este oaspetele gorjenilor de la Târgu Cărbunești, proaspăt promovați în această vară.

Impactul cu noul eșalon nu a fost deloc simplu pentru Gilortul, ce a pus la păstrare un singur punct, după disputa internă cu Horezu. Cel puțin pe hârtie, trupa din Țara Sămădăilor e mai slab cotată decât teamul vâlcean, așa că formația pentru care evoluează și ex. sebișenii Avramescu  și Cârstoiu va dori să spargă gheața la capitolul victorii.

Însă, exact același obiectiv îl au și cermeianii, care sunt neînvinși de două etape, în fața colegelor arădene Sebiș și Lipova. „Am pregătit cu atenție deplasarea din Gorj, vom pleca de vineri și credem că am putea să obținem prima victorie. Jocul echipei s-a îmbunătățit. Chiar dacă nu am câștigat cu Lipova, a fost un egal care ne dă speranțe, noi fiind în reconstrucție după multe modificări de lot. Eu zic că banca tehnică și-a putut face bine temele pentru acest meci pentru a veni cu puncte de la Târgu Cărbunești”, spune Petre Bulza, președintele „alb-roșilor”.

Accidentat cu Lipova, Bogdan Burlă va absenta sâmbătă, de la confruntarea de la Târgu Cărbunești, programată la cu ora 17. Sosit la Cermei la începutul acestei săptămâni, ivorianul Oguy Didier Koula nu a fost legitimat încă.

Formații probabile:

Gilortul: Jianu – Buzurin, Dolcescu, Cîrstoiu, M. Paștiu – Avrămescu – Almăjanu Oprișa, Bubuioc, Codin – Meliță.

Cermei: Dagău – Filip, R. Iuga, Lazăr, Nistor – Ciubotariu, Călin – Daina, Vezan, Gruiescu – Matiș.

Arbitri: Marius Bădoiu (Craiova) – Andrei Pavel, Cristian Ciorbea (ambii din Brașov)

Observatori FRF: Cosmin Danciu (Hunedoara) și Marius Ștefan (Orăștie)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button