UTA Arad

Dinamo a pierdut la Giurgiu înainte de meciul cu UTA, „câinii roșii” ajung luni seara la Arad





În plină luptă pentru un loc în play-offul Ligii I, Dinamo și-a dezamăgit din nou suporterii aseară. „Câinii roșii” au pierdut la Giurgiu, 2-3 cu Astra și par vulnerabili înainte de vizita la Arad, pentru meciul din 16-imile Cupei României, cu UTA.

Popescu (15) și Moldoveanu (75) au fost marcatorii echipei bucureștene, care e pe locul 9 în clasament, dar poate cădea pe 10, dacă FCSB scoate ceva din derby-ul din această seară, cu CFR Cluj. Dusan Uhrin jr. a apelat la „11” – le din ultimele patru, respectiv: M. Piscitelli – Ciobotariu, Klimavicius, Mihai Popescu, Corbu – Filip, Nistor, Fabbrini – Sorescu, Montini, Neicuţescu. Pe teren au mai apărut Bru și Moldoveanu, în locurile lui Fabbrini și Neicuțescu. „Dacă vom juca ca în prima repriză, sunt 100% sigur că vom câștiga la Arad și ne vom califica”, spunea căpitanul Dan Nistor, după eșecul de la Giurgiu.

Așadar, e posibil ca Dinamo să opereze mai multe schimbări în formula de start pentru jocul de pe „Motorul” și să-și mai odihnească titularii în vederea disputei de weekendul următor, cu FC Voluntari. Probabil, Uhrin jr. va utiliza chiar o așa-zisă „garnitură” secundă, din care nu ar trebui să lipsească jucători ca: Straton, Moura, Puljic, Bejan, Grigore, Mrzljak, Răuță, A. Mihaiu sau Moldoveanu.

Bucureștenii călătoresc cu avionul spre vestul țării luni seară, la ora 18. La aeroportul din Timișoara, vor fi așteptați de autocarul clubului, iar în jurul orei 20, dinamoviștii ar trebui să-și ia în primire camerele de la Hotelul Ibis, din Arad. Din delegația „roș-albilor” din Șoseaua Ștefan cel Mare nu vor lipsi „oficialii” Ionel Dănciulescu, Florin Prunea sau Bogdan Bălănescu.

Probabil și UTA va opta pentru câțiva fotbaliști care au jucat mai puțin în ultimul timp și asta pentru că Șeroni și Miculescu s-au ales cu probleme musculare la Târgu Jiu și e greu de crezut că vor apărea vreun minut pe teren marți, de la ora 16,30, când „Bătrâna Doamnă” și Dinamo își dispută accesul în optimile Cupei României la fotbal.









3 comentarii

  1. ”Veniți turbați, plecați dresați!”
    Săriți cu toții și strigați tare
    Să moară câinii din Stefan Cel Mare!!! :))

    Nu contează cine intră la noi in primul 11, cu 4000 oameni in spate putem dresa potăile. Hai UTA!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button