Fotbal feminin

Fotbalistele Viitorului salvează onoarea Aradului în etapa a doua a campionatului național U15





Dacă derby-ul arădean din prima rundă, Piroș Security – Viitorul Arad, a fost amânat pentru data de 9 octombrie, iar pe teren au intrat doar junioarele Ineului (învingătoare cu 2-0 în fața lui ASU Poli), etapa secundă a campionatului național U15 a fost una plină. Toate echipele arădene au intrat în luptă, însă doar una a câștigat.

Vorbim despre Viitorul, care a dispus cu 9-1 de ASU Poli, trei jucătoare reușind „hattrick-ul”: Vanesa Stan, Diana Sabău și Ionela Roman. „Pentru primul meci a fost neașteptat de bine. Sper să continuăm tot așa, însă mai avem mult de muncă. Sper să ne acoperim și la postul de portar până etapa viitoare”, a spus antrenorul Vali Haida.

În schimb, în aceeași serie I, AC Piroș Security a pierdut acasă, 0-3, cu Juventus Timișoara, iar Ineul afară, la Becicherecu Mic, cu 14-1! Golul trupei lui Mărcuș și Sculici a fost reușit de Daniela Gruia.

Duminică, 6 octombrie, e programat derby-ul Ineu – Piroș Security, în timp ce Juventus – Viitorul a fost amânat pentru 30 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button