UTA Arad

UTA s-ar fi deplasat la Suceava, în Cupă, dacă ar fi trecut de Dinamo: U. Cluj joacă cu FCSB în preajma restanței cu arădenii





La Casa Fotbalului a fost programată tragerea la sorți a optimilor de finală ale Cupei României, sezonul 2019/2020. Dacă ar fi trecut de Dinamo, UTA ar fi făcut parte din urna A și, în cazul în care ar fi împrumutat și norocul „câinilor roșii”, ar fi jucat pe terenul uneia dintre cele trei formații din eșalonul trei prezente în această fază a competiției, Foresta Suceava.

Așadar, șansele pentru un loc în sferturi erau bune, dar spectatorii arădeni nu ar fi avut ocazia să-și revadă favoriții jucând împotriva unei alte formații de primă ligă. Totodată, s-ar fi evitat cheltuielile cu închirierea unei nocturne mobile atâta timp cât partida s-ar fi jucat în Moldova. Pe de altă parte, la ce program încărcat îi așteaptă pe „roș-albi” după amânarea confruntărilor cu Rapid și Chiajna, jocul din competiția KO, disputat la aproape 600 de kilometri distanță, încurca și mai mult.

Nu există „ciocniri” de tradiție în optimi și am mai putea remarca faptul că Universitatea Cluj va cheltui destule energii cu FCSB în preajma restanței cu UTA, programată – se pare – pe 5 sau 6 noiembrie.

Dar iată „duelurile” programate între 29 și 31 octombrie:

Sănătatea Cluj – FC Petrolul Ploiești

Foresta Suceava – SC Dinamo 1948

Sepsi OSK Sf. Gheorghe – AFC Astra

Academica Clinceni – AFC Botoșani

Universitatea Cluj – FCSB

AFC Metalul Buzău – ACSM Poli Iași

FC Voluntari – Universitatea Craiova

CS Mioveni – AFC Hermannstadt

Partidele încep de la ora 14.30, cu excepția jocurilor televizate, programul acestora urmând a fi stabilit şi comunicat ulterior pe site-ul FRF.









6 comentarii

  1. Cine a scris acest articol ori e nepriceput ori nu stie sport deloc . In cupa româniei se făcea tragere cu capii de serie dinamo cfr fcsb de ex erau în prima urnă valorică suceava era cu uta in urna a 2 valorica deci nu putea sa cada cu suceava

    0
    0
      1. Marius Tamsa, echipele care au eliminat in 16-imi echipe din urna A au luat locul acestora, asa ca si pentru UTA era la fel…petrolul a ramas in urna B fiindca a eliminat-o pe Galda, tot o echipa din urna B…

        0
        0
      1. Tamsa Marius,fi bărbat,nu îți cere scuze,și Numa bine te blochează…..și așa tu il urăști pe Meszar,Atletico,Uta,Aradul,Vestul țării,România,Europa de est,etc,și ne scutesti pe noi,din a îți mai citi comentariile tale pline de frustrări!!!!!

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button