Handbal

Prea fragezi pentru „ciocnirea” cu viceliderul: HC Beldiman – CS Universitatea Craiova 25-36





În cadrul rundei a patra a Diviziei A la handbal masculin, HC Beldiman nu a avut replică în fața celor de la CS Universitatea Craiova. La sala „UAV-Mihai Botez”, oltenii au controlat în permanență ostilitățile, existând – totuși – și un moment psihologic al partidei.

Gazdele s-au apropiat la 19-21 în debutul reprizei a doua, însă au fost copleșite de miză, s-au pripit în atac și aveau să piardă rău confruntarea.  Ca tacâmul să fie complet, au mai încasat și două cartonașe roșii și craiovenii au oprit tabela (impropriu spus, căci aceasta nu a mai funcționat în repriza a doua) la 25-36, după 12-18 la pauză.

Așadar, HC Beldiman rămâne cu punctul cucerit în deplasare, la Timișoara, în timp ce pe teren propriu bifează al doilea eșec, după cel cu echipa din Sânnicolau Mare. „Din păcate, lipsa de experiență a băieților noștri ne costă mai ales în fața unor astfel de adversari, care evoluează de mult timp împreună. În plus, mai mult din jumătate dintre componenții lotului au evoluat și ieri la juniori I și e greu să-și recupereze energiile în 24 de ore. Au mai și fost două-trei decizii ale arbitrilor ce ne-au tăiat aripile când am reintrat în joc și ne-au lăsat nervii. Nu e voie să se întâmple acest lucru, însă la o medie de vârstă a lotului de 18,5 ani ne asumăm și acest lucru”, a spus George Beldiman, antrenorul handbaliștilor arădeni.

Au jucat și au marcat pentru HC Beldiman, contra craiovenilor, ocupanți ai poziției secunde: Yashan 10, Dorobanțu 5, Ivanov 3, Budacă 3, Crișan 3, Iederan 1, Mathiu, Grigoraș, Alba, Papushak, Shyman, Cristea. Pentru gruparea „alb-roșie” urmează deplasarea la Oradea, în fața liderului seriei D.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button