Baschet

Antrenament pentru revanșa cu Târgoviște: CSM Rookies Oradea – FCC Baschet Arad 43 – 85





FCC Baschet Arad a revenit în campionat cu o victorie. După înfrângerea din Cupă, de la mijlocul săptămânii, jucătoarele pregătite de Dejan Mudresa şi Cristian Bondor s-au redresat cu un success clar.

Arădencele s-au impus cu 85-43 pe terenul formaţiei CSM Rookies Oradea. A fost cea de-a 27 victorie la rând în ultimii 14 ani, în faţa formaţiei din oraşul de pe Crişul Repede. Cele două echipe s-au întâlnit din nou în primul eșalon după patru sezoane.

FCC a controlat autoritar partida disputată în sala Universităţii din Oradea. După fiecare sfert, diferenţa de pe tabelă a crescut semnificativ. Cu excepţia sfertului cu numărul trei, atacul „galben-albastrelor” a mers foarte bine. Nu mai puţin de şase sportive din lotul arădean au trecut de borna celor 10 puncte marcate.

Echipa de pe Mureș a fost pe plus la toate capitolele. 25 de contraatacuri reușite faţă de doar 5 ale gazdelor, 34 de recuperări în comparaţie cu 21 ale adversarelor, 87% vs 50% procentajul la „libere”, au fost doar câteva dintre capitolele la care Aradul a dominat categoric. Toate sportivele trecute pe foaie de joc au evoluat în acest meci, iar zece dintre ele şi-au trecut în cont şi puncte la statistica finală.

CSM Rookies Oradea – FCC Baschet Arad 43 – 85. Pe sferturi: 13-23, 11-27, 10-14, 9-21.

Marcatoare Oradea:Chiş 14 puncte, Saric 10, Vujovic 8, Mangra 5, Zalin 2, Kokovay 2 şi Goncze 2.

Marcatoare Arad:Hadzovic 13 puncte, Akathiotou 12, Fodor 12, Ardelean 12, Ciotir 11, Karakasevic 11, Mercea 5, Webb 5, Pop 2 şi Bartok 2.

Pentru FCC Baschet Arad a fost, practic, o încălzire înaintea meciului decisiv cuTârgovişte, din Cupa României. Partida cu marea rivală se va disputa miercuri, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă din oraşul nostru. Intrarea spectatorilor este liberă.

baschetarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button