Pariuri sportive, gaming și casino

Predictor by PariuriX: Concurs gratuit de pronosticuri pe fotbal cu câștiguri săptămânale





Predictor este cel mai așteptat concurs de către comunitatea pariorilor din România. Acesta este concursul perfect dacă vrei să te iei la întrecere cu ceilalți pariori din țară.

Mulți pariori se laudă cu talentul lor de tipster și cu experiența pe care o au, însă atunci când vine vorba să dovedească, fac un pas în spate. Ei bine, acum ai ocazia de a-i provoca pe toți să participe la acest concurs gratuit de predicții pentru a-și etala cunoștințele.

Cel mai bun să câștige!

Predictor: Care sunt premiile?

Cei mai buni 5 participanți din fiecare etapă și din fiecare lună vor fi premiați. Stabilirea câștigătorilor se face pe baza punctajului universal, iar departajarea se va face după o serie de criterii expuse în regulament. Practic, tipsterii care obțin cel mai mare punctaj vor fi verificați pentru respectarea regulamentului, iar dacă totul este în regulă, aceștia vor intra în posesia câștigurilor în maxim 30 de zile.

Acestea sunt premiile oferite de PariuriX.com către câștigătorii fiecărei etape:

  1. Premiul 1: 380 de lei
  2. Premiul 2: 260 de lei
  3. Premiul 3: 190 de lei
  4. Premiul 4: 75 de lei
  5. Premiul 5: 45 de lei 

Câștigătorii lunii din cadrul concursului Predictor vor fi recompensați astfel:

  • Premiul 1: 950 de lei
  • Premiul 2: 380 de lei
  • Premiul 3: 260 de lei
  • Premiul 4: 190 de lei
  • Premiul 5: 120 de lei

În acest mod, atât pariorii ale căror strategii implică bilete consistente câștigate ocazional, cât și cei care mizează individual în speranța de a obține profit pe rulaj, au șanse de a pune mâna pe un premiu. Noii veniți pot să câștige o etapă de concurs chiar imediat după participare! 

Predictor: Mecanismul de participare

Concursul este organizat pe etape, iar organizatorul selectează o listă de meciuri pentru care fiecare concurent trebuie să furnizeze câteva 4 pronosticuri pentru a putea participa. Predicțiile pot fi editate până în momentul blocării etapei, însă cele incomplete vor atrage cu sine descalificarea din etapa respectivă.

Se acordă premii în fiecare etapă, dar și la sfârșitul lunii, așa că nu contează momentul în care te înscrii, pentru că poți intra rapid în posesia unui premiu dacă îi surclasezi pe ceilalți pariori.

 

 

Clasamentul se realizează după următorul punctaj, care este valabil pentru fiecare meci:

  1. 1X2 (Moneyline) – Predicțiile corecte pentru indicarea rezultatului final primesc 5 puncte
  2. Ambele echipe înscriu – Cei care răspund corect, alegând DA sau NU, vor primi 3 puncte
  3. Sub/Peste 2.5 goluri – Dacă indici 0-2 goluri sau 3 sau mai multe goluri în mod corect primești 3 puncte
  4. Numărul exact de cornere   Nimerești totalul cornerelor din meci și primești 10 puncte.

Punctajul a fost conceput tocmai pentru a injecta în concurs o doză de imprevizibil, pentru a face competiția să devină cât mai palpitantă.

Predictor: Înscrierea în concurs

Adulții din România care au împlinit vârsta de 18 ani au drept de participare la Predictor. Înscrierea se face pe site, iar fiecare persoană are dreptul să se înregistreze odată și să publice predicții. Utilizatorii PariuriX.com trebuie să-ți valideze adresa de e-mail și apoi pot aplica pentru participare.

Predicțiile adăugate pe site pot fi schimbare de un număr nelimitat de ori înainte ca administratorul să închidă etapa respectivă, după care acestea nu vor mai putea fi editate. Atenție însă, pentru că predicțiile incomplete nu vor fi eligibile pentru premii în respectiva etapă.

Vă invităm să citiți cu atenție regulamentul înainte de a vă înscrie pentru a evita eventualele neplăceri. Respectați concursul și concurenții. Vă dorim mult succes!

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button