UTA Arad

UTA vrea să se revanșeze pentru deplasările din care a scos 3 puncte din 12 posibile: „Nu am fost mulțumiți de noi, ne propunem victoria la Călărași!”





De o lună de zile nu a mai câștigat în deplasare liderul ligii secunde la fotbal și ocazii s-au ivit destule între restanțe și aglomerarea etapelor cu încă o intermediară. Pe 27 octombrie, UTA se impunea cu 3-2 la Reșița, la ultima suflare, prin euro-golul lui Romario Moise, iar de atunci au bifat trei remize și un eșec: 1-1 la Cluj și București, cu Metaloglobus, 0-0 la Pitești și 0-2 la București, cu Rapid.

Duminică, „roș-albii” iau în piept ultima deplasare a anului, la Călărași, contra unei formații cu mare foame de puncte, pe care în prima rundă stagională au învins-o la scor de neprezentare la Arad. „Până la urmă, rămânem cu doar 8 meciuri în luna noiembrie, dar asta doar pentru că televiziunile au programat meciul de la Călărași duminică, pe 1 Decembrie. Lucrurile se schimbă prea puțin pentru noi, nu cred că ziua în plus de așa-zisă odihnă pe care o avem față de adversarul nostru va conta, căci vom pierde ceva energii pe drum. Sigur, contează enorm că ne deplasăm cu avionul până la București și facem drumul în două zile, dar la ritmul de meciuri avut în ultimele săptămâni oboseala rămâne. Consumul energetic și mental a fost mare, dar am discutat cu băieții și apelăm la ultimele resurse rămase în noi pentru ultimele partide din acest an.  La Călărași ne propunem să ne revanșăm oarecum pentru ultimele deplasări, din care nu am scos numărul de puncte dorit. Nu am fost mulțumiți de noi după ultimele jocuri de afară și vizăm toate cele trei puncte. Eu sper doar avem aceeași determinare și concentrare din ultimele două meciuri de pe teren propriu și spiritul de echipă de care am dat dovadă”, a menționat Laszlo Balint.

Antrenorul UTA-ei a apelat la 18 jucători pentru deplasarea ce începe astăzi cu zborul până în Capitală și cazarea la Hotelul Mirage. Din „garnitura” ce a evoluat cu Concordia Chiajna, dispar Moise (suspendat) și juniorul Pașcu și reapar Lorenzi și Ursu, care au luat loc în tribună pentru cumul de „galbene”. Șeroni și A. Rus sunt tot accidentați și rămân și ei acasă.









11 comentarii

  1. Hai UTA! Baieții ăștia merită tot respectul nostru! Mi-au câștigat respectul și încrederea încă din primele meciuri!
    Aveți niște caractere puternice împreună cu antrenorul echipei, Laszlo Balint. Sper din tot sufletul ca acest antrenor să stea la echipă ani de zile și să creștem împreună pentru ca UTA să redevină ceea ce este ea de fapt… o CAMPIOANĂ!

    0
    0
  2. 4 puncte (1+3) din 6 in ultimele 2 etape ar fi aur curat pentru o vacanta frumoasa si o pregatire in tihna a returului. Se poate!
    #promovaredepelocul1

    0
    0
  3. Dacă rapidul care e mai in formă ca noi a scos un egal chinuit, noi sigur vom pierde! Nu jucam nimic, atacantii deja sunt citiți de adversari, nu putem avea noroc si arbitraj favorabil la nesfârșit! Eu am să pariez pe Călărași sigur vor avea 2.50 cotă cel puțin! Calarasi-UTA 1p / 1f cotă 4.50 minim

    0
    0
    1. dute in agentii !!! aici e locul suporterilor !!! sa mai prinzi un bilet cand o sa joaca papa de la Roma la pariuri

      0
      0
      1. Sunt realist. Țin cu UTA dar traiesc cu picioarele pe pământ. Vorbim după meci cine a avut dreptate.

        0
        0
    2. Salutare,
      Cu ce e mai in formă decât noi Rapidul ? Și azi au fost surclasați in deplasare de Farul , fără drept de apel .
      Important e ca noi să fim pe loc direct promovabil la sfârșitul campionatului.
      Hai UTA!

      0
      0
  4. Intradevar ,un meci foarte greu cu echipa din Calarasi, o echipa destul de buna dar nu de speriat !!! Un meci deschi orcarui rezultat, un meci de x 2 , pt. ca Laszlo Balint stie sa ii motiveze pe baieti si cum sa ii aseze pe teren. Jucatorii Calarasului au intradevar cativa jucatori valorosi, un Honciu care joaca si nu joaca, Bogdan Rusu care a facut atatea probleme UTA.-ei si Mediop la fel fiind totusi rezerva iesit din forma , cu alte cuvinte o echipa nu prea omogena,s-a vazut cu Rapidul cat peaci sa fie invinsa la cat a ratat giulestenii !!! Eu am incredere ca UTA., baietii , vor face treba buna la Calarasi si va lua cel putin un punct !!! PE EI BAIETII , HAI BAIETII !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button