Gloria LT Cermei

Cermeiul nu a răsturnat calculele hârtiei cu Dumbrăvița! Moisă: „Diferența s-a făcut la duelurile unu la unu” v.s. Bălu: „Victoria nu poate fi pusă la îndoială”+FOTO





Gloria Lunca Teuz Cermei își punea mari speranțe în trei puncte cu Dumbrăvița și, implicit, o vacanță ceva mai liniștită. Doar că forma bună din ultimele trei partide oficiale nu a ținut de „foame” contra unei echipe timișene care…are cu ce. „Alb-verzii” chiar au făcut o demonstrație de forță în Țara Sămădăilor, ratând și alte ocazii importante pe lângă cele patru goluri.

Sigur, au fost momente în care partida putea lua o turnură fericită pentru cermeiani, care la final au rămas cu un singur succes intern în acest tur de campionat, ce obținut în urmă cu două săptămâni cu Becicherecu Mic. „Știam că întâlnim o echipă bună, experimentată și că poziția din clasament nu-i reflectă valoarea. Am început destul de bine, puteam deschide scorul, după care ei au avut ocazii foarte mari și apoi a căzut și golul. Așa se întâmplă, dacă ratezi, adversarul te taxează. Am avut și noi momentele noastre, am avut două situații în repriza a doua, dar nu am reușit să mai marcăm și a ieșit această înfrângere severă. Experiența jucătorilor timișeni s-a văzut la duelurile de unu la unu și la execuțiile lor, practic acolo s-a făcut diferența. Din nimic s-au întors cu adversarul în spate și au marcat. Mai rămânem o săptămână să ne pregătim așa prietenește, după care luăm vacanța”, a spus Flavius Moisă la finalul partidei pierdute cu 4-1 pe teren propriu.

Dumbrăvița încheie un tur sub așteptări. Văzută drept principala contracandidată a Craiovei pentru primul loc, echipa de la marginea Timișoarei e doar pe locul 6, la 19 puncte de olteni. Dar, într-adevăr, la Cermei a arătat ca o formație solidă, care a știut să profite de toate slăbiciunile adversarului. „A fost un meci pe care echipa noastră l-a controlat de la început la sfârșit. M-am așteptat la un meci greu, am respectat Cermeiul, dar cred că nu se poate pune la îndoială victoria noastră, am avut încă vreo câteva bune ocazii pe lângă goluri. În acest tur am avut multă neșansă, am luat 85% din goluri pe cadouri făcute de noi, neforțate de adversar, meritam să fim mai în față în clasament. După o analiză pertinentă a evoluțiilor din cele 15 partide se vor lua măsurile care se impun”, a punctat Sorin Bălu, tehnicianul Dumbrăviței.

Grație celor 7 puncte făcute în rundele 12-14, Cermeiul s-a distanțat la 4 lungimi de undă de primul loc sub linie, însă mai e de lucru și la primăvară.


Galerie foto Gloria LT Cermei – CSC Dumbrăvița

https://www.flickr.com/photos/95487995@N07/albums/72157712003482838


 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button