Șoimii Lipova

Lipova și-a atins obiectivul turului, locul 2! Sabău: „Teren execrabil, ne-am impus pe muncă și atitudine”





Trei înfrângeri a bifat Șoimii Lipova în acest tur de campionat și toate până în runda a 7-a. De atunci, „alb-albaștrii” au demarat o serie pozitivă din care au scos 23 de puncte din 27 posibile, reluându-și locul pe podium. Sunt chiar vicecampioni de toamnă, în spatele unei formații FC U Craiova care face o cursă aparte spre Liga 2-a.

Ultima victorie a lipovanilor a venit astăzi, pe noua arenă din Filiași, care – însă a prezentat un gazon jalnic. „După ploaia de noaptea trecută, terenul a fost execrabil, cu multe bălți. A trebuit să muncim, a fost un meci de luptă pe care l-am câștigat în cele din urmă. Ocazii au fost destule, am avut două prin Rusu, câte una prin Sulea și Vlad și până la urmă am și marcat prin Banyoi. Andrei și-a făcut și ne-a făcut o bucurie chiar de ziua de nume, îi spunem la <<La mulți ani>> și pe această cale. Atât lui, cât și lui Sulea, Simion și Sala. Adversarul a avut în prima repriză vreo trei șuturi periculoase de la distanță, ne-a ajutat Iliescu și asta a fost. Îi felicit pe băieți pentu munca depusă, au avut atitudine și am reușit să ne îndeplinim obiectivul acestui tur, locul 2, pe care l-am ocupat și în vară”, a menționat Flavius Sabău, antrenorul „șoimilor”.

Dacă jucătorii seniori ai primei echipe iau automat vacanță, cei mai tineri rămân în priză. „Rămânem activi doar cu juniorii, ei mai au școală și vom mai lucra două-trei săptămâni cu ei. La începutul lui ianuarie reîncepem pregătirea și pe sfârșitul lunii vom merge în cantonamentul de iarnă”, a mai punctat Sabău.

Video cu bucuria de la final a lipovanilor

 









2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button