Minifotbal, futsal

De Ziua Națională, Socodorul și-a apărat trofeul la „Cupa Boandi”





Cea de-a 16-a ediție a Cupei Bandi la mini-fotbal a adunat la start șase echipe, formate din destui fotbaliști legitimați în Ligile 4 și 5. Chiar de Ziua Națională a României, Socodorul a reușit să-și apere trofeul cucerit anul trecut, în special pe mâna celui mai bun fotbalist al turneului, George Pirtea.

În sala de sport de la Satu Nou, partidele din cele două grupe s-au încheiat cu următoarele rezultate: Viitorul Satu Nou – Viitorul Șepreuș 8-1, Viitorul Șepreuș – Șoimii Șimand 6-1, Viitorul Satu Nou – Șoimii Șimand 3-3  (Grupa A); ACS Socodor – Speranța Șepreuș 3-0, Frontiera Pilu  – Speranța Șepreuș 2-4, ACS Socodor – Frontiera Pilu 4-1 (Grupa B).

Meciuri de clasament

Locurile 5-6: Victoria Șepreuș – Frontiera Pilu 4-2

Locurile 3-4: Șoimii Șimand – Speranța Șepreuș 5-3

Finala: Viitorul Satu Nou – ACS Socodor 1-7

Fotbaliștii campioanei, George Pirtea și Răzvan Vaida au fost desemnați cel mai bun jucător și respectiv portarul turneului. Florian Albu a fost golgeterul turneului.

Arbitri: Leontin Buda, Florin Vesa, Ciprian Pătroi.

„Competiția a fost foarte reușită, le mulțumesc lui Leontin Buda, Florin Vesa și Ciprian Pătroi pentru ajutorul dat în asigurarea arbitrajului. Îmi pare rău că nu l-am avut alături și pe Adi Lucaci, dar sufletește a fost prezent. Bineînțeles, recunoștința mea merge la domnul primar din Mișca, Tibi Hassz, un om deosebit fără de care nu ar fi fost posibilă nici această ediție a Cupei Boandi, apoi familiei Cernuș, Emeric și soției sale, Cati, care ne-a asigurat asistența medicală pentru al zecelea an la rând, dar și pregătirea reprizei a treia. Și nu în ultimul rând, aș vrea să-i mulțumesc lui Dănuț Coman pentru sprijinul logistic și la această ediție a Cupei Boandi. În final, aș dori să le urez Crăciun Fericit și un An Nou plin cu bucurii tuturor iubitorilor fotbalului arădean”, a spus Andras „Boandi” Mako, vicepreședinte al Asociației Județene de Fotbal.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button