Liga a 2-a

Liga a II-a, etapa 20: Petrolul rămâne în afara podiumului înainte de vizita la Arad





Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 11

CS Mioveni – ASU Politehnica Timişoara 0-1

/ Axente 36

Sportul Snagov – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 2-5

Stoica 6,64  / Dragu 8,85, Buia 51 – penalty,62, Cioiu 53,

Ripensia Timişoara – Campionii FC Argeş 1-2

Neagu 48 / Matiș 27, Prepeliță 68

FK Csikszereda – SCM Gloria Buzău 1-1

Hodgyai 54 / Munteanu 12

Concordia Chiajna stă.

sâmbătă, 30 noiembrie, ora 13

Farul Constanţa – Rapid  3-1

Cruceru 5, Antoche 22, Lică 40 / Drăghiceanu 18

Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 15

Universitatea Cluj – CSM Reşiţa 1-1

Dican 64  / Ene 20

Sâmbătă, 30 noiembrie, ora 17

Pandurii Târgu Jiu – Turris Oltul Turnu Măgurele 0-1

/ Ciobanu 61

Duminică, 1 decembrie, ora 13

Dunărea Călăraşi – UTA Arad1-0

Melinte 24 (autogol)

Luni, 2 decembrie, ora 18

Petrolul Ploieşti – Metaloglobus Bucureşti 0-0

Clasament

 

Etapa următoare ( 6-8 decembrie): FC Argeș – Snagov, Metaloglobus – Csikszereda, Buzău – Ripensia, Viitorul Tg. Jiu – U Cluj, Reșița – Mioveni, ASU Poli – Pandurii Tg. Jiu, Călărași – Constanța, Chiajna – Rapid, UTA – Ploiești.  Turnu Măgurele va sta.

FOTO: Cătălin Nițu

11 comentarii

  1. Felicitări poli, și ca să vă mulțumim vă dăm la muie cum v-ați obișnuit să primiți de la noi! În retur vă dăm muie și la voi acasă

    0
    0
  2. ACUM DISTANTAREA DE RESTUL ECHIPELOR DEPINDE DE….U.T.A E LA INDEMANA ECHIPEI CA PRIN DARUIRE SI JOCURI DE CALITATE SA MAI ADUNE CEL PUTIN 4 PUNCTE IN ULTIMELE DOUA ETAPE.TOTI SPERAM SA FIE 6 PUNCTE DEOARECE E POSIBIL SI ACEST LUCRU. HAIDE U.T.A.

    0
    0
  3. HAI CA ESTE BINE, PETROLUL A FACUT 0-0 ACASA !!! Acuma baietii, luptati ca niste leii duminica cu ei si daca ve-ti castiga, SUNTETI MARI !!! Am speranta ca dupa toate criticile aduse de fani dupa meciul cu Calarasul, asta va va face sa fiti puternici demonstrand ca a fost doar un accident si sa nu fiti suparati pt, acest lucru pt. ca, tot ei fanii va vor impinge de la spate duminica fiind in nr. mare pt. a va purta pe aripile VICTORIEI !!! ASA SA FIE , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. Speram cu totii ca UTA noastra draga sa castige. Dar la cata inconstanta exista in exprimarea in teren e greu sa mai un pronostic, Si acest lucru e valabil pentru toate echipele participante. O echipa poate juca bine 2 3 meciuri si sa castige ca apoi sa piarda lamentabil,

    0
    0
    1. Din primele 5echipe ale ligii secunde nu cred că poți forma o echipă competitivă de liga 1,nu mai avem jucători la nivelul primei reprezentative și sperăm să găsim jucători la liga 2,nici o șansă.
      Ar trebui sa vedem unde am ajuns,de ce și cum putem progresa.
      Turneul european îl vom vedea tot la televizor pentru că asta merităm, autoritățile nu investesc in sport iar cluburile prea puțin interes arată față de juniori și dezvoltarea fotbalului.

      0
      0
  5. Fotbalul românesc e grupat într-o garsonieră și aia la demisol.!! Fotbal afara de talent înseamnă 75% munca Generațiile actuale explodate in luxul descoperirilor tehnologice nu mai apreciază munca. Există pina și la prăjituri linie tehnologica cu. doi oameni. Unul le numără și celălalt le sigilează.Cele citeva talente parca sunt. trimise ca model de fostele gene ale talentului dispărut .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button