Crisul Chisineu-CrișGloria LT Cermei

Cermeiul ia la ˝masa verde˝ punctele cu Crișul și iernează pe locul 10





Clasamentul turului în seria a IV-a a Ligii a 3-a a suferit modificări după o decizie a Federației Române de Fotbal cu privire la derby-ul arădean dintre Crișul Chișineu-Criș și Gloria Lunca Teuz Cermei. Scorul meciului de pe arena „Aurel Ardelean”, din cadrul etapei a 12-a, a fost egal: 1-1, însă gazdele l-au folosit pe Adrian Piț în stare de suspendare (cumul de cartonase galbene) și au pierdut la masa verde. Iată decizia publicată pe site-ul FRF:

 

Cu două puncte în plus, Cermeiul ajunge la cota 20 de puncte si urca un loc în clasament, depășind Daestiul. „Echipa mea nu are nicio treabă cu această decizie. Dacă Federația Română de Fotbal s-a autosesizat, îmi pare rău pentru cei din Criș, pentru că numai cine nu muncește, nu greșește. I se poate întâmpla oricui, repet, nu știu dacă o iau ca pe o bucurie, deși – într adevăr – punctele pe noi ne ajută mult”, a spus Flavius Moisa, antrenorul cermeianilor.

 

Clasamentul turului 

11 comentarii

  1. Domnule ,,chechiii” cum de ati facut asemenea gresala grosomana ca nimeni nu va poate sta in cale la ce ,,inteligent” si ordonat lucrati in fotbal?!oare sa fie dragostea bato vina?

    0
    0
  2. Hopppa, prin august cereati demisia conducerii unei echipe de liga IV pentru asa ceva, ceva legat de lipsa de profesionalism, etc. Într-adevăr cine nu muncește, nu greșește de aceea nu e bine sa arunci cu pietre,demisii,etc

    0
    0
  3. Sa-l pună pe Pit sa-și plătească amenda… conducerea crisului e una foarte disciplinata și atenta la detalii… așa ca va rog frumos sa va vedeți de treaba :)))

    0
    0
  4. Oare care din aradene in retur mai face o asemenea gafa,,,,,pentru a ajuta pe Natiional Sebis sa nu retrogradeze ?? A fost prostie…si posibil smecherie sa nu se prinda lumea…….????

    0
    0
    1. Acum tu ce vrei sa spui ca i-a ajutat pe Cermei ? E buna gluma . Din pacate nu e credibila nici 0,001%. Amatorism nimic altceva .

      0
      0
  5. Federatia s-a autosesizat? bună asta. Cei mai in vârstă vă mai aduceti aminte de Vasile Rad de la vagonul? Si aia a fost o miscare inteligentă, că altfel îi linșau utiștii! Ar fi fain să nu retrogradeze Cermeiul, să ramânem macar 4 aradene in seria asta. Vă doresc tuturor chișeuanilor sarbatori fericite si la anul care vine să nu se desfiinteze echipa de fotbal! Prietenii stiu de ce…

    0
    0
    1. expertule,exploratorule ai grija de mana,daca mintea ti-ai pierduto sa poti inchide saloanele de la jebel, e mai aproape de timisoara s-au daca vrei la mocrea salon cu piscina si toaleta in taleti ca la tine la tara se rezolva suna un preten

      0
      0
  6. Sa nu uitam ca la barajul pentru liga 3-a era sa o comita grav de tot cu o schimbare,dar noroc cu observatorul ca ia avertizat! Dar il intelegem pe ,,nea chichi” ca e in calduri!
    Macar nu mai vorbi de altii ca esti de rasul lumii si rezolvati problemele care le ai la clubul tau si nu mai da in alti care sunt curati.
    Rusinee

    0
    0
  7. Buna ziua , fiind un mare interes pt acest subiect consider ca trebuie clarificate unele subiecte comentate aici:
    1. Îmi asum acest incident legat de pierderea jocului împreuna cu colegii din conducerea administrativă .
    2. Datorită unei decizii a Curții de conturi , clubul se afla in reorganizare , iar din luna Ianuarie vom începe activitatea in condițiile impuse de curtea de conturi .
    3. Viața mea privată nu cred ca interesează iubitorii fotbalului , așa ca am rugămintea sa nu o amestecați cu fotbalul.
    4. Echipa va avea toate condițiile in retur pentru terminarea campionatului pe podiumul ligi a 3 a.
    Multă sănătate tuturor !
    Sărbători fericite !

    0
    0
  8. Vede-ti ce importanta este la un club si conducerea administrativa, nu doar sportiva!? Parca Cermeiul a mai castigat meciuri la „masa verde”! Parca la ….Sebis!? Cine urmeaza!? Are „mana buna”(minte) Jila! Si pa terenu verde si la masa verde!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button