Crisul Chisineu-Criș

Progresul Nădab a câștigat prima ediție a Memorialului „Miși Sida”





Unul dintre cei mai sufletiști oameni de sport din Chișineu Criș s-a stins în această primăvară, la vârsta de 69 de ani. Mihai Sida și-a dedicat aproape toată viața echipei de pe malul Crișului Alb, ca jucător, antrenor, conducător și medic al echipei. În cariera sa de fotbalist, „Miși” Sida a mai apărat și culorile Gloriei în Liga 3-a.

Conducerea clubului de pe Crișul Alb și-a ținut promisiunea și a organizat prima ediție a Memorialului ce-i poartă numele regretatului om de fotbal. În sala de sport din Chișineu Criș s-au duelat patru echipe din zonă, după primele faze ale întrecerii stabilindu-se ordinea pe podium. În finala mică a fost Șimand – Crișul 5-5 (7-8, după penalty-ri), pentru ca trofeul să-i revină formației din Nădab, după 9-2 cu Pădureni.

Ciprian Vîrzob, petru Dema, Adrian Dema, Florin Dema, Ioan Dema, Ciprian Ardelean, Alin Ardelean și Grigore Zdremțan sunt cei care și-au adjudecat prima ediție a Memorialului „Miși Sida”. „Au fost momente emoționante,  clipe în care ne-am adus aminte cu plăcere de nea’ Miși. Aș vrea să mulțumesc familiilor Stana, Vălcan , Bibarț și în special doamnei Rodica Sida, soția regretatului nostru Mihai Sida, care au fost alături de noi în organizarea acestui eveniment. Aș mai vrea să mulțumesc și celor care s-au implicat alături de mine, Emilian Lasc, Ciprian Nitui, care a fost și arbitrul competiției, Dani Mărcuș, Petru Dema, Csaba Santa și Ciprian Buligă, în bunul mers al lucrurilor”, a spus Dani Cherecheși, managerul celor de la Crișul Chișineu Criș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button