Cluburi polivalente

Mihalache: „Dăm sportivii şi antrenorul anului în Arad, e o mare mândrie!”





CS Municipal Arad ţine ştacheta sus an de an în sportul de performanţă arădean, iar Daniela Dodean-Monteiro şi Cosmin Krupla, desemnaţi cei mai buni sportivi arădeni din 2019 şi Adrian Jigău, antrenorul anului, fac din clubul condus de Lucia Mihalache unul redutabil. Nedumerită de faptul că CSM Arad nu a fost declarat clubul anului în favoarea CS Universitatea Arad, fosta mare taleristă a României îşi felicită sportivii şi antrenorii, în special pe Daniela Dodean: „Dăm cei mai buni sportivi arădeni din 2019, încă unul în primii zece şi antrenorul anului, în sporturi şi probe olimpice, dar totuşi nu am fost desemnaţi clubul anului, e puţin cam ciudat. Din ce s-a anunţat la gală, am înţeles că aceste clasamente s-au întocmit pe baza listelor de la MTS. Aş fi curioasă să ştiu pe baza căror calcule aritmetice s-a ajuns la această situaţie. Întreb nu din răutate, ci din pură curiozitate! Eu sunt foarte mulţumită de sportivi şi de rezultatele din acest an, îi felicit pe toţi, dar în special pe Dana Dodean, cea care îşi merita titlul de <<Cetăţean de Onoare>>. De asemenea, Cosmin Krupla a avut un an deosebit, e o mare speranţă, la fel ca şi Luca Joldea. Îmi doresc doar să fim sănătoşi şi să ne putem bucura la anul de calificarea Danei la Jocurile Olimpice. Pentru Tokyo doar Dodean are şanse de calificare, dar pentru ediţia din 2024 sunt perspective frumoase, aţi văzut ce se întâmplă la tir şi haltere, dar şi la tenis de masă. CSM Arad dă în fiecare an laureaţi şi sportivi de top, o să muncim la fel de mult pentru a ne menţine la acest nivel. Important e că dăm sportivii şi antrenorul anului în Arad, e o mare mândrie!”, spune „Puşa” Mihalache.

„Îi doresc Danei să îşi îndeplinească visul”!

Directorul CSM Arad rememorează momentele în care a participat la cea mai importantă competiţie din sportul mondial şi îi ţine pumnii strânşi Danielei Dodean, pentru a-şi îndeplini visul în 2020, în capitala niponă: „Orice sportiv din lume îşi doreşte şi visează să participe, în primul rând, la măcar o ediţie a Jocurilor Olimpice. Am avut şi eu şansa să fiu acolo în două rânduri, e un sentiment deosebit, nu se compară cu Europene sau Mondiale, chiar merită să ajungi să trăieşti un astfel de moment. Dana ar fi, la Tokyo, la a patra sa ediţie de Jocuri Olimpice, îi doresc din tot sufletul să îşi îndeplinească visul şi să obţină medalia mult dorită”.

„Să conduci un club cu 13 secţii e greu, dar şi frumos”

Întrebată cât de greu e să conduci un club departamental cu 13 secţii, Lucia Mihalache spune că: „Nu este deloc uşor, e greu şi stresant, dar în acelaşi timp este frumos. Îmi place ceea ce fac, pentru că am mâncat sport pe pâine de la 16 ani, dacă tot ne plângem nu mai avem timp să facem performanţă! Sper să avem un buget mai mare anul viitor şi să menţinem ştacheta sus, cum de altfel se întâmplă în fiecare an. În 2019 am obţinut peste 200 de medalii la Campionate Naţionale şi Cupa României şi opt medalii europene şi mondiale, cucerite de Krupla şi Dodean”.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button