Sporturi de contact

Gafencu promite o simfonie în ring la Dynamite Fighting Show: Video inedit de promovare a meciului cu belgianul Masudi!





Eduard „The Blitz” Gafencu va debuta în Dynamite Fighting Show pe 5 martie chiar în orașul său natal, Arad, în prima gală a anului 2020.

Cu 14 victorii la activ în carieră, dintre care 10 prin KO, Gafencu este recunoscut ca unul dintre starurile în devenire ale kickboxingului românesc.

Gafencu va lupta la categoria semigrea (-81 kg), aceeași la care s-a consacrat. În ultimii doi ani, atunci când a trecut la profesionism, acesta a cucerit titlul la două divizii în Colosseum.

Printre cei care s-au recunoscut învinși în fața lui se numără Adelin Mihăilă, Adrian Cibu, Flavius Boiciuc, Thomas Doeve și Ekrem Doruk. A primit de trei ori titlul de Luptătorul Serii”.

Pe 5 martie, Gafencu va lupta în co main eventul galei David v.s. Goliat de la Arad, urmând să se dueleze cu Benjamin Masudi, un belgian cu origini congoleze care se antrenează la puternica sală olandeză Hemmers Gym alături de nume precum Errol Zimmerman și Jamal Ben Saddik.

Anunțul privind debutul lui Eduard Gafencu este marcat printr-un clip inedit de promovare, filmat la unul dintre cele mai cunoscute monumente istorice ale Aradului, Palatul Cultural.

Ridicat între anii 1911-1913, după planurile arhitectului arădean Lajos Szantay, Palatul Cultural prezintă o îmbinare de stiluri: neoclasic (fațada), corintic (coloanele care sprijină frontonul fațadei), stilul Renașterii italiene (aripile laterale), cel de inspirație gotică (elemente ale castelului huniazilor, prezente în partea dinspre parc a clădirii). Renovat de curând de Primăria Municipiului Arad, Palatul Cultural adăpostește sediile Muzeului Județean și ale Filarmonicii de Stat.

În altă ordine de idei, Cătălin Moroșanu și Eduard Gafencu au lăsat puțin mănușile la o parte și s-au întâlnit cu  elevii Colegiului Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal“. De la propriul exemplu de copil marginalizat, din cauză că provenea din mediul rural, Cătălin Moroșanu le-a insuflat elevilor încredere să depășească barierele impuse de multe ori de societate, scoțând în evidență curajul, protecția și respectul.  „Nu este o noutate pentru Dynamite acest lucru, ne-am propus încă de la început ca pe lângă partea sportivă, acest proiect să aibă și o componentă socială. Nu promovăm doar obiective turistice prin intermediul galelor, ci am lansat inclusiv campanii sociale, una dintre ele fiind cea anti bullying din liceele unde organizăm evenimentele – a spus Alin Huiu, manager Dynamite Fighting Show.









Un comentariu

  1. Faina idee, inspirata asociere: box pe muzica clasica! Edy, esti grozav!Te rog, da-i somn la congolezo-belgian sau ce-o fi! Succes!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button