Baschet

Rodriguez a remarcat defensiva baschetbalistelor arădene în „El Clasico”: „Echipa a respectat perfect planul meciului”

Finalul etapei cu numărul şase din faza a doua a campionatului regăseşte reprezentanta Aradului pe poziţia secundă. Odată cu victoria de la Târgovişte, Manuel Rodriguez a bifat a 12 victorie din 14 meciuri ca „principal” pe banca tehnică a FCC.

Practic, antrenorul spaniol al Aradului a pierdut doar în fața celor mai bine cotate formații din LBNF, Sepsi Sfântu Gheorghe și CSM Satu Mare. La Târgoviște, în „El Clasico”, nu era deloc simplu să câștigi, iar „galben-albastrele” și-au făcut treaba cu un succes mic, dar prețios: 49-56. „O victorie foarte importantă, pe un teren foarte dificil. Sunt foarte mândru de echipa mea, fetele au făcut o treabă excelentă în jocul de echipă, apărându-se foarte inteligent. Au marele merit de a lăsa Târgoviștea în doar 49 de puncte, dintre care 11 obținute de la linia de aruncări libere. Vreau să subliniez excelenta apărare pe care am făcut-o la Chivu și Stoenescu, cele două sportive marcând doar cinci puncte. Echipa a respectat perfect planul meciului și, deși Târgoviște a încercat să ne surprindă cu apărarea zonală, nu a avut câştig de cauză”, au fost cuvintele spaniolului Manuel Rodriguez la finalul jocului de dumnică seară, pentru baschetarad.ro.

FCC Baschet Arad are parte de o perioadă încărcată în această lună, totalizând şapte partide în nu mai puţin de 29 de zile. „Ultimele 10 zile au fost  extrem grele, cu trei meciuri pe teren strain, dar am obţinut două victorii foarte importante. În ultimele jocuri, echipa a învățat să joace în situații dificile, ceea ce ne va ajuta foarte mult în următoarea perioadă. Acum, începem deja să ne gândim și să pregătim Final Four-ul Cupei” a concluzionat antrenorul principal al arădencelor.

Pentru FCC Baschet Arad a fost ultima repetiţie înaintea Final Four-ului Cupei României, de la Sfântu Gheorghe. În prima semifinală, arădencele o vor întâlni sâmbătă, de la ora 16:30, formaţia ACS Târgu Secuiesc.

Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close