Minifotbal, futsal

Socodorul e noua regină județeană la fotbal în sală! + FOTO





A șasea ediție campionatului județean de futsal și-a scris ultimele file la sala de sport din Macea. Cele 9 finaliste au intrat în luptă începând cu ora 10, împărțite în trei grupe, iar câștigătoarele acestora au ajuns să-și dispute – practic – trofeul. Așa cum anticipam, Socodorul și Ineul au fost printre cele mai bune, lângă ele venind și Frontiera Pilu. Dar, până să ajungem la meciurile ce au decis câștigătoarea vă prezentăm tabloul competiției în faza grupelor, arbitrajul fiind asigurat de Sorin Saladea, Cristian Cășuț și Ciprian Pătroi:

Grupa A: Academia Brosovszky, Avântul Târnova, Academia Brosovszky

Grupa B: Frontiera Pilu, AS Hălmagiu, Victoria Felnac

Grupa C: CS Ineu, Unirea Șeitin, Voința Zărand

Academia Brosovszky – Avântul Târnova 3-2

Frontiera Pilu – Hălmagiu 0-2

Unirea Șeitin – Voința Zărand 4-2

Socodor – Academia Brosovszky 4-1

Victoria  Felnac – Frontiera Pilu 0-3

Ineu – Unirea Șeitin 1-0

Avântul Târnova – Socodor 0-3

Hălmagiu – Victoria  Felnac  2-4

Voința Zărand – Ineu 2-2

Clasament Grupa A

  1. Socodor 2 2 0 0 7-1 6pct.
  2. Academia Brosovszky 2 1 0 1 4-4 3pct.
  3. Avântul Târnova 2 0 0 2 2-6 opct.
Clasament Grupa B
1. Frontiera Pilu 2 1 0 1 3-2 3pct.
2. Hălmagiu 2 1 0 1 4-4 3pct.
3. Victoria Felnac 2 1 0 1 0pct.
Clasament Grupa C
1. Ineu 1 1 0 3-2 4pct.
2. Unirea Șeitin 2 1 0 1 4-3 3pct.
3. Voința Zărand 2 0 1 1 4-6 1pct.
„Pokere” pentru Scocodor, Pilu a luat „argintul” la golaveraj
Prezență constantă la fazele finale ale campionatului județean de futsal, finalistă acum doi ani, ACS Socodor nu i-a mai lăsat să-i sape trofeul. Și-a învins adversarii într-o manieră clară: 5-1 pe CS Ineu („duble” Pirtea și Mako, D. Ardelean, respectiv Gavrilaș) și 4-2 pe Frontiera Pilu (Pirtea – 3, D. Ardelean, respectiv Trif și Sabău). În celălalt meci din finală a fost Pilu – Ineu 1-1, după reușitele semnate Bibarț, respectiv Zamă.
Așadar, cu punctaj maxim și în finală, Socodorul e noua regină județeană la futsal. „Trebuie să recunoaștem că ne-am pregătit puțin specific pentru această competiție, cu antrenamente pe teren redus, pe sintetic. Băieții au jucat aproape perfect azi și, iată, în sfârșit, după mai multe tentative nereușite, a ajuns și la noi acest trofeu. Le mulțumim celor de la Asociația Județeană de Fotbal și organizatorilor de la Macea, totul a fost la superlativ”, a spus Tiberiu Darazs. Antrenorul Socodorului i-a avut la dispoziție astăzi pe: Răzvan Vaida, Andrei Mako, George Pirtea, Florin Dema, Ioan Gherheș, Vlad Flueraș, Ionuț Chiș, Marius Faur, Laurențiu Olariu, Raul Stanciu, Fimitrie Oros, Călin Toseschi, Darius Ardelean și Adelin Rafila.
Supriza plăcută a competiției, Frontiera Pilu s-a mulțumit cu un loc doi, ca urmare a diferenței superioare de golaveraj în fața celor de la Ineu. „Locul 2 din 79 de participante nu e tocmai rău și ne bucurăm și pentru vecinii noștri din Socodor, trebuie să recunoaștem că au fost cei mai buni. Personal sunt mândru de băieții mei”, a spus Adrian Tocan, predintele vicecampionilor.
Ineul s-a prezentat la acest turneu cu un lot extrem de tânăr, întărit doar cu Zdrențan, care s-a și accidentat rapid și nu a mai jucat, plus Spătaru. „I-am lăsat pe băieți să facă lotul pentru acest turneu, nu am obligat pe nimeni să participe. Iată că după un titlu de campioni și unul de vicecampioni a venit și acest loc 3, însă adevăratele noastre obiective sunt la fotbalul pe teren mare”, a menționat și Cristian Sculici, antrenorul zărăndanilor.
Premiile speciale ale finalei de futsal au mers la doi dintre campioni. George Pirtea a fost desemnat fotbalistul turneului, iar Răzvan Vaida, cel mai bun portar. O minge, o cupă și diplomă au fost distincțiile pentru cei de la Socodor, oferite de Ciprian Otlăcan, primarul comunei Macea, Vasile Rad, secretarul AJF Arad, dar și Andras Mako, Nelu Iovescu, Daniel Scridon și Leo Buda, ceilalți supervizori ai finalei.
Clasament final
1. ACS Socodor
2. Frontiera Pilu
3. CS Ineu
4. Unirea Șeitin
5. AS Hălmagiu
6. Academia Brosovszky
7. Voctoria Felnac
8. Voințța Zărand
9. Avântul Târnova








Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button