Handbal

HC Beldiman le-a ținut piept gorjenilor, dar se putea și mai bine





Echipa ce a pus punct drumului handbaliștilor de la Beldiman în Cupa României a evoluat duminică, la Arad, în cadrul rundei a 20-a a Diviziei A (seria D). Clasată chiar deasupra formației din orașul nostru, pe locul 5, dar la 14 puncte distanță, CSU „Constantin Brâncuși” Tg. Jiu a tremurat serios pentru un punct în Polivalenta arădeană.

HC Beldiman a controlat în mare parte ostilitățile, a avut și trei goluri avans pe tabelă când mai erau 11 minute de joc, dar meciul s-a terminat la egalitate: 24-24, după 12-13 la pauză. Un scor ce nu a fost pe placul niciuneia dintre combatante, sau cel puțin gorjenii nu și-au putut ascunde frustrarea. De cealaltă parte, pentru formația extrem de tânără antrenată de George Beldiman un rezultat pozitiv e binevenit, doar și în dreptul ei există o oarecare dezamăgire atâta timp cât a cam avut în mână partida.

Yashan 9, Ivanov 6, Dorobanțu 4, Budacă 3, Cristea 2 au fost marcatoriii arădenilor, care i-au mai avut pe parchet pe: Mathiu, Ursu și Shyman.

Totuși, arădenii au scăpat de „lanterna roșie” cu această ocazie, iar pentru ultimul meci din turul II se vor deplasa pe terenul celor de la CNOPJ Timișoara (locul 4 în Seria D, cu 21 de puncte).

În altă ordine de idei, pe semicercul juniorilor I, HC Beldiman a obținut al treilea succes din cadrul Grupei Valoare, 31-21 (15-11) pe terenul ultimei clasate, Extrem Baia Mare. Arădenii ocupă locul 4, cu 11 puncte, și sunt în „cărțile” calificării.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button