Fotbal juniori

De azi până duminică aflăm finalistele la Cupa Satelor U13, 16 echipe se vor înfrunta la Socodor, Gurba, Horia și Zădăreni!





A doua ediţie a Cupei Satelor Under 13 la fotbal, organizată de FRF, în parteneriat cu AJF-urile din ţară şi cu sprijinul AFIR, s-a bucurat de o participare-record la nivelul judeţului Arad. Meritul principal îi revine vicepreşedintelui AJF, Andras Mako, care a izbutit să capaciteze un număr de 52 de echipe din mediul rural.

Au fost 13 zone a câte patru echipe, câştigătoarele şi trei echipe de pe locul secund cu cea mai bună linie de clasament obţinând dreptul de a evolua, de azi până duminică, în etapa semifinală a fazei judeţene. Sunt programate patru turnee, iar etapa finală se va disputa între învingătoarele fiecărui turneu. Campioana va reprezenta Aradul la etapa regională.

Cele 13 echipe câştigătoare ale „zonelor”sunt: Hălmagiu, Birchiş, Bârzava, Socodor, Adea, Archiş, Felnac, Vinga, Horia, Secusigiu, Măderat, Şicula şi Şimand, lângă acestea ajungând în semifinale trei echipe de pe locul secund: Semlac, Zădăreni şi Pilu.

Așadar, de astăzi și până duminică vom afla formațiile ce vor ajunge în „careul de ași” și vor lupta pentru trofeu în județul Arad. Semifinalele se dispută astfel:

La Socodor, 5 martie, ora 14,30: Socodor, Șimand, Pilu, Adea

La Gurba, 6 martie, ora 16: Șicula, Hălmagu, Archiș, Măderat

La Horia, 7 martie, ora 10: Horia, Semlac, Birchiș, Săvârșin

La Zădăreni, 8 martie, ora 10: Zădăreni, Secusigiu, Felnac, Vinga









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button