Liga a 2-a

Rapidistul Pancu pare resemnat: „Va fi greu s-o mai prindă cineva pe UTA, ne luptăm pentru locul 2”





La începutul stagiunii, Unibet și Casa Pariurilor au cotat-o pe Rapid cu prima șansă la promovarea în Liga 1, dar formația giuleșteană a doar pe locul 3 după  23 de etape. UTA e lider detașat, la 9 puncte peste Mioveni și 10 mai mult decât giuleștenii, care încă nu au câștigat vreun meci pe puncte în 2020.

Prin urmare, confruntarea de duminică, cu CSM Reșița, devine automat exrem de importantă pentru bucureșteni, care – însă – prin vocea antrenorului lor au anunțat că mai degrabă au rămas să se lupte pentru celălalt loc direct promovabil. Totodată, Daniel Pancu a lăudat organizarea clubului arădean. „Va fi greu s-o mai prindă cineva pe UTA. Noi ne luptăm pentru locul 2. Mai presus decât valoarea antrenorului (n.a. Laszlo Balint), ce a contat decisiv la acea echipă e modul în care s-a organizat”, au fost cuvintele lui Daniel Pancu înainte de disputa cu reșițenii.

Rapidul e una dintre cele trei formații care a bătut-o pe UTA în acest sezon, scor 2-0, în Regie, însă arădenii veneau după meciuri disputate tot la trei zile, în condițiile în care aveau și destui fotbaliști indisponibili. Din lotul giuleștenilor fac parte și trei fotbaliști arădeni, Cătălin Hlistei, Amir Jorza și Paul Copaci, dar acesta din urmă nu a debutat încă în „alb-vișiniu”.

FOTO: Leczki JOZSIMediafax Foto

5 comentarii

  1. pancu incearca sa o ,,adoarma,,pe uta nu va lasati pacaliti astea sunt declaratii la vrajeala noi trebuie sa luptam ana suntem promovati matematic!

    0
    0
  2. La cum ați jucat la Timișoara fără să legați 3pase va fii greu sa prindeți și barajul,sper să-ți dăm la retur cel puțin datoria înapoi adică minim 2-0, parcă vom juca în intermediară iar UTA va sta înaintea meciului cu rapid.
    Se pare că și fără să jucăm avansul față de locul 2 crește și după această etapă, poate chiar și de locul 3,vom vedea….

    0
    0
  3. Parca mai lasa Pancu aroganta pe vrajeala trista….Pai nu te mai defileaza toate Hot-spot si toate fituicile miticiene aglomerate a inalta echipa sustinuta….Pe cat facem pariu ca ori isi va demisia in urmatoarele 2-3 etape,ori va fi zburat…..Este auto-victima..auto-flagelatCe palma trista isi vor lua fituicile miticiene….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button