Rugby

Amenințarea infectării cu virusul Covid-19 amână și meciurile de rugby: Arădenii, pe teren de abia pe 4 aprilie!





Amenințarea unei epidemii de coronavirus oprește și rugby-ul românesc, adică meciurile ce urmau să se dispute în perioada următoare. De exemplu, divizionarele secunde, printre care și CS Universitatea Arad, aveau turneu de rugby în 7 în acest weekend, la Petroșani și un altul, pe 21-22 martie, la Galați, dar totul s-a contramandat.

Dar, nici juniorii Aradului nu vor mai intra pe teren în următoarea perioadă. Și aceștia aveau programat meci în weekend, chiar acasă, cu CSȘ 2 Soimii Sibiu, dar Federația de specialitate a oprit totul prin următorul anunț: ”Având în vedere decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență și hotărârile nr. 6 din 06.03.2020 si Hotararea nr. 8 din 09.03.2020, ambele emise de Grupul de suport tehnico-știintific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României, membrii Colegiului Director ai Federației Romane de Rugby au decis astăzi, 10 martie, programarea competițiilor organizate de FRR, la toate categoriile de copii și juniori, după reluarea cursurilor scolare, anuntata pentru 22 martie. De asemenea, cele două turnee de rugby 7 DNS programate pentru weekendurile 14-15 martie si 21-22 martie, au fost amânate pentru date ce vor fi stabilite și anuntate ulterior”

Revenind la echipa de seniori a CS Universitatea, aceasta își va continua pregătirile pe plan local, beneficiind și de revenirile lui Andrei Farcaș și Ilie Tiron, care au absolvit școala militară. Pe 29 martie, rugbiștii arădeni ar trebui să se deplaseze la Belgrad, pentru un amical de lux cu naționala Serbiei, dar în contextul riscului de contaminare cu virusul Covid-19, aceasta ar putea fi anulat. Campionatul Diviziei A va fi reluat pe 4 aprilie, când elevii lui Marian Grindei îi găzduiesc pe cei de la CS Năvodari. În tur, constănțenii s-au impus cu 71-6!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button