UTA Arad

UTA și-a amânat cu o zi revenirea la antrenamente: „Să vedem ce va discuta mâine la Federație…”





Fotbalul românesc stă ca pe ghimpi. Viitorul echipelor de la noi din țară, ne referim la cele din primele trei eșaloane, depinde în cea mai mare parte de ședința de marți, pe care UEFA o va organiza cu ajutorul unei videoconferințe cu 55 de conducători ale asociațiilor naționale și cu reprezentanții FiFPro.

ProSport a aflat că la Federația Română de Fotbal circulă tot felul de scenarii, iar forul condus de Răzvan Burleanu ia în calcul ca UEFA să suspende activitatea fotbalistică chiar până în luna septembrie, atunci când se speră că problemele din cauza COVID 19 vor trece definitiv. Însă, capii fotbalului de la UEFA le vor da mâna liberă președinților de federații să ia ce decizii doresc cu privire la campionatele din țările lor fiindcă s-ar putea ca un an să nu se mai joace deloc în cupele europene.

Și utiștii sunt direct interesați de ceea ce s-ar putea decide mâine la nivel european, dar și la nivel național. Tocmai de aceea, Laszlo Balint a decis să amâne cu o zi revenirea la pregătire a elevilor săi. „Dorim să vedem ce se discută mâine la Federație și atunci vom lua o decizie. Deocamdată, următorul antrenament al echipei e programat miercuri”, a transmis antrenorul „Bătrânei Doamne”, care, inițial, își chemase la pregătire jucătorii marți, după cele trei zile libere.

Din postura sa de lider al Ligii a 2-a, UTA nu ar avea cum să nu fie inclusă printre formațiile din elita fotbalului românesc din sezonul 2020-2021 dacă actuala ediție de campionat se „îngheață” ca urmare a epidemiei de coronavirus. Însă, e prematur să vorbim acum despre verdicte, mai ales că FRF-ul nu a anunțat că perioada de pauză a fotbalului se va prelungi și după 31 martie.

7 comentarii

  1. O întrerupere îndelungata poate lăsa urme .Actualul fotbal intra in zona comerciala. Nu e o serbare câmpeneasca oprită de ploaie. !! Pot înceta contracte ,străinii vor acasă și chiar salariile pot intra in regim de șomaj. !! La Arad e deocamdată un echilibru managerial . Sportiv UTAe in orice varianta de. continuare avantajata !! Să vedem mâine ce soluții au cei de la UEFA .,Cu precădere ei discuta ce se. poate face in fotbalul internațional. Fotbal plin de televiziuni și bani care revin federațiilor naționale. În funcție de acestea ne strecuram și noi. !!!

    0
    0
  2. Speram sa fie bine cat de cat la luarea unei decizii de mai marii fotbalului si sa se inceapa activitatea ,dar asta este ,depindem de acest virus pacatos in care speram sa treaca cat mai repede !!!

    0
    0
  3. Eu cred că nu se va mai relua campionatul iar primele două echipe din liga a doua vor fi promovate.
    Din prima ligă nu va pica nimeni, numai bine se trece la sistemul dorit și acolo…mi se pare cea mai logică variantă.

    0
    0
  4. Eu cred că se îngheață sezonul ca pe timp de război, nu va promova nici o echipă se reia campionatul nou din toamnă cu aceleași echipe în componența diviziilor naționale

    0
    0
    1. Salutare. Acest lucru a fost negat de catre F.R.F. Daca ar fi sa le dam crezare atunci ,tot ei au afirmat ca se va trage linie la clasamentul unde se va opri campionatul pe acest sezon. Daca va fi asa atunci UTA e promovata. Dar intre noi fie vorba se pot intampla multe …

      0
      0
  5. Stati linistiti ca ca se va juca restul campionatelor peste tot in lume , sunt prea multi bani la mijloc ca sa se decida asta , adica anularea rezultatelor.
    Cel mai sigur se va amana campionatul european cu 1 an si se va juca in luna iunie si iulie sfarsitul de sezon in toate campionatele.

    0
    0
  6. stati linistiti ca se va juca restul campionatelor peste tot in lume , sunt prea multi bani la mijloc ca sa se decida asta , anularea lor.
    Cel mai sigur se va amana euro cu 1 an si se va juca in luna iunie iulie sfarsitul de sezon in toate campionatele.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button