Alte sporturi

Șervețelele te salvează în momentele importante





Șervețelele umede sunt un produs universal pentru igienă. Ele dezinfectează, îndepărtează machiajul, hidratează pielea. Printre diversele opțiuni de șervețele, puteți găsi și tipuri care mențin igiena intimă.

Pentru a crea șervețele umede, astăzi adesea sunt folosite două materiale: spunlace și spunbond. Produsele spunlace sunt mai scumpe, deoarece acest material constă nu numai din fibre sintetice, ci și din naturale. Acesta este utilizat în compoziția șervețelelor pentru copii, care șterg machiajul, mâinile.

Privind compoziția lor, pe unele dintre ele puteți vedea inscripția: „Nu conține alcool”. Producătorii vorbesc despre lipsa alcoolului medical (etilic) care usucă pielea.

Șervețelele umede nu vor înlocui procedurile de apă, dar sunt vitale atunci când nu există apă și săpun în apropiere. Ele pot fi utilizate:

  • când practici exerciții fizice, sport;
  • în timp ce călătorești;
  • când faci o plimbare prin oraș;
  • când lucrezi sau când te afli în transportul public;
  • îți sunt de ajutor la ocupațiile casnice;

 

Când cumpărați șervețele, acordați atenție materialului din care sunt fabricate. Cel mai bine este să alegeți produse dintr-o bază nețesută, deoarece este mai durabil. Asigurați-vă că le luați în mâinile dvs. pentru a evalua calitatea acestora. Produsele bune nu trebuie întinse și sfâșiate. Impregnarea cu care se prelucrează trebuie să respecte scopul specific.

Spre deosebire de cele obișnuite (hârtie), șervețelele umede au o durată de valabilitate limitată. Rețineți acest lucru și uitați-vă întotdeauna la indicațiile de pe ambalaj. Șervețelele umede expirate sunt foarte probabil să fie uscate. În plus, ele își pierd proprietățile antibacteriene.

Șervețelele umede pentru copii pot fi folosite încă din primele zile ale vieții unui bebeluș. Nu conțin decât ingrediente naturale și nu provoacă reacții alergice. Acest lucru este foarte important, deoarece pielea bebelușilor este foarte sensibilă. Articolele pot conține diferite componente ale plantelor, de exemplu:

  • extract de mușețel;
  • ulei de jojoba;
  • extract de aloe etc.

Aceste componente hidratează pielea, ameliorează iritațiile și nimicesc bacteriile. Nu este nevoie să-ți fie frică să le folosești, sunt supuse unor studii clinice.

Șervețelele cosmetice sunt o alternativă excelentă la discurile de bumbac. Sunt ambalate în recipiente ermetice, împiedicând uscarea lor. Producătorii impregnează șervețelele cosmetice cu o compoziție de curățare care nu afectează negativ pielea și ochii.

Există și șervețele îmbibate cu soluții cosmetice care au un anumit tip de acțiune. Pot fi amplasate pe mâini, gât și față în loc de măști tradiționale. Utilizarea lor este mai simplă și mai convenabilă. Ștergând pielea cu șervețele de protecție solară, o persoană se poate proteja singură de efectele negative ale radiațiilor ultraviolete.

Recent, au început să apară în vânzare șervețele pentru îndepărtarea lacului de pe unghii. Încă nu sunt foarte comune, dar au câștigat deja o faimă.

Pe lângă cele enumerate, sunt căutate și șervețelele de uz casnic. Acestea sunt indispensabile atunci când doriți să faceți curat în casă și nu aveți suficient de mult timp pentru curățenie generală. Astfel de produse elimină efectiv orice poluare, nu necesită clătire în apă și utilizarea suplimentară a diferiților detergenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button