Stranieri aradeni

Man și Petre fac apel pentru sprijinirea autorităților din vestul țării în lupta cu epidemia de coronavirus





Nu au fost puține ocaziile în care fotbaliștii arădeni care evoluează pentru alte cluburi din țară sau străinătate au ajutat efectiv comunitatea din care au plecat. Cele mai bune exemple sunt cele ale foștilor utiști, Dennis Man și Adrian Petre, care au donat bani, ori s-au implicat efectiv în campania de strângere de fonduri pentru proiectele Cetății Voluntarilor privind renovarea diferitelor secții de la Spitalul Clinic Județean sau Municipal.

Cei doi atacanți sunt colegi acum la FCSB și ambii au lansat public un mesaj de sprijin al autorităților din vestul țării în contextul epidemiei de coronavirus:

”Vestul tarii este greu incercat in aceasta perioada datorita zecilor de mii de romani intorsi in tara din zonele rosii ale Europei.

La datorie, in prima linie, sunt politistii de frontiera, medici, politisti, jandarmi, pompieri si cei de la DSP. Sunt expusi complet prin prisma contactului direct si la fel de expuse sunt si familiile lor odata cu intoarcerea acestora acasa.

Pentru ei, cei care nu doar acum salveaza vieti, e momentul sa ii protejam si noi!

Cum?

Au nevoie de echipamente de protectie, produse de dezinfectare, lampi UV pentru sterilizarea instrumentelor si echipamentelor de protectie.

Facem un apel tuturor ONG-urilor, companiilor si cetatenilor care doresc sa intre in Reteaua Solidaritatii CO-HELP ca ne pot ajuta cu donatii la sediul Asociatiei Cetatea Voluntarilor Arad sau in contul RO74BTRLRONCRT0244642801”

În altă ordine de idei, să mai spunem că Fundaţia Vodafone Romania își unește forțele cu Asociația Cetatea Voluntarilor Arad și susține cu 150.000 de euro Fondul de Urgență creat de ARCRomania pentru achiziționarea unui aparat de testare și 5.000 de teste PCR necesare verificării persoanelor care intră în țară prin vama Nădlac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button