UTA Arad

Suporterii UTA-ei susțin proiectul ”Scut Pentru Spital – Arad”





Fanii celei mai titrate grupări fotbalistice din afara Capitalei s-au mobilizat de fiecare dată când comunitatea a avut nevoie de sprijin, iar epidemia de coronavirus și efectele acesteia tot mai vizibile în Arad, în special asupra celor din linia întâi, respectiv cadrele medicale, necesită o astfel de intervenție.

”Grupul Out of Control a donat astăzi 1500 RON pentru proiectul Scut Pentru Spital – Arad, coordonat de Asociatia DANIA. Proiectul are ca scop strângerea de fonduri pentru achiziționarea de echipamente și materiale de protecție pentru Spitalul Județean Arad (măști, dezinfectanți, costume, etc.).

,,Scutul” acestui oraș sunt medicii și asistenții de la spital, eroii care, chiar în aceste momente își riscă propria sănătate pentru a ne proteja.

Noi am întărit azi ,,scutul de protecție” al Aradului împotriva COVID-19! Acum e rândul tău să contribui! Aradul se va proteja și va învinge în lupta cu coronavirus numai dacă arădenii se vor uni și vor sprijini cadrele medicale!

Donează și TU!
IBAN: RO70BTRLRONCRT0446191801
TITULAR CONT: ASOCIAȚIA DANIA
CUI 39490455
DETALII TRANSFER: DONAȚIE PENTRU MATERIALE SANITARE” – e mesajul postat de Grupul Out of Control, parte a galeriei „Bătrânei Doamne”. – mesajul postat de fanii „roș-albilor” pe pagina de Facebook, Ultras Arad.

Alte echipe din Liga 2 care au donat bani către personalul medical sunt Ripensia și ”U” Cluj.

De exemplu, în weekendul trecut, meciul virtual dintre ”U” Cluj și Dinamo a dus la vânzarea a 4.418 bilete virtuale, deci la o sumă strânsă în valoare de 22.090 lei, bani care au fost donați de „studenți” Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca.

Ripensia Timișoara a organizat o strângere de fonduri, pentru donații, pe pagina sa oficială și a acumulat în mai puțin de o săptămână nu mai puțin de 50.000 de lei, bani pe care i-a donat Spitalului de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Timișoara. Acțiunea continuă.

Și Rapid a pornit de joi o acțiune de strângere de fonduri pentru a dona banii Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. „Matei Balș”, din București. Suma stânsă de giuleșteni pe baza vânzării biletelor pentru meciul virtual cu Petrolul, care va avea loc duminică, va fi cea donată către cadrele medicale.









2 comentarii

  1. Foarte frumos,de apreciat solidaritatea și de urmat dar……
    Se știe de 3 luni ce urmează să se întâmple,oare de ce nu s-au făcut stocuri de materiale dezinfectante,de materiale de protecție și se fac achiziții în acum într-un haos general la suprapret????
    Statul și spitalele sunt o sugativa de bani publici,sunt conduse politic de oameni incompetenți care acum așteaptă că persoane și firme sa doneze bani și materiale .
    Angajările in spitale se fac doar cu „intervenții”, competenta și concursurile sunt o glumă.
    Medici și asistente care așteaptă o atenție pentru fiecare vorbă care ți-o dau in cazul nefericit in care ai nevoie de ei acum plâng că sunt expuși,că sunt în prima linie.Scapa cine poate, jurământul de medic este doar de fațadă
    Contribuțiile angajaților pentru sănătate sunt gestionate prost, într-un sistem corupt indiferent de culoarea politică din 89′ până în prezent
    In spitale sunt tone de materiale și medicamente inutile și lipsesc cu desăvârșire cele de interes major, asta pentru că firmele din domeniul farmaceutic au pârghiile necesare pentru asta.
    Secțiile din spitale se modernizează din donații cu sprijinul asociațiilor umanitare.Lucrarile făcute din bani publici sunt de cea mai proasta calitate și la prețuri mult umflate.
    Cam asta este realitatea………,o sa treacă și asta, morții o sa fie de vină că de obicei și noi o sa ne plângem in continuare!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  2. Plătim o viață pt sanatate si cand intervin asa cazuri ei in spitale nu au măști si mănuși sa doneze ce i ce conduc sănătatea , eu am donat banii la mai mulți oameni în suferință cazuri de operație la oameni necunoscuți si ma simt mai bine sa ajut asa decat sa dau acum.bani pt a aduna pt spitale si noi cand ajungem acolo fără bani dati nu suntem băgați în seamă

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button