Baschet

Hadzovic, mai norocoasă decât colega Akathiotou: „Sunt fericită că am familia alături de mine”





Căpitanul Brankica Hadzovic şi Veatriki Akathiotou s-au adresat fanilor prin intermediul contului de facebook Suporteri FCC ICIM. Cele două baschetbaliste au, oarecum, stări de spirit diferite, atâta timp cât sârboiaca a reușit să ajungă lângă familie, în timp ce cipriota este blocată la bunicul și unchiul său, în Capitală.

Hadzovic este la Vrsac, alături de familie: „Fac câteva lucruri pentru care nu am avut timp pâna acum”

Brankica Hadzovic îi îndeamnă pe toţi să rămână acasă, pentru a-şi salva familiile şi se aşteaptă ca actualul sezon să fie „îngheţat”, pentru ca din septembrie să se poată da startul unei noi ediţii de campionat. „Branki” este la Vrsac, chiar lângă graniţa cu România şi este fericită că se află alături de familie: „Am ajuns acasă la timp, sunt în carantină, iar poliţia mă verifică de câteva ori pe zi. Dar nu am nicio problemă, înţeleg situaţia şi sunt fericită că am familia alături de mine”. De 12 zile sunt acasă 24 de ore, deci urmăresc cam tot ce apare la TV. Am o gradină mare, deci petrec mult timp acolo pentru a face anrenamente, de asemenea să mă joc cu câinele meu, sa fac câteva lucruri pentru care nu am avut timp pâna acum. Deci nu mă plictisesc și îmi fac planul pentru o zi foarte bine organizat”, le-a transmis „Branki” fanilor.

Akathiotou, blocată în Bucureşti: „Mă antrenez de două ori pe zi în casă”

Veatriki Akathiotou are și cetățenie română. Ea e singura jucătoare care nu a putut ajunge acasă, alături de cei dragi, deși își găsise bilete de avion. Motivul e că autorităţile din Cipru solicită test COVID-19 la intrarea în ţară, criteriu de neîndeplinit în condiţiile în care în România ţi se face testul doar dacă eşti simptomatic. Cipriota s-a conformat şi a plecat la Bucureşti, unde se află rude de-ale sale. Akathiotou nu crede că ar mai trebui reluat acest campionat, iar fanilor li s-a adresat pe acelaşi cont de facebook: „Aş vrea să le spun tuturor suporterilor noştri să stea acasă, să asculte regulile impuse de guvernanţi şi să mănânce cât mai sănătos. Eu sunt super ok, mă antrenez de ori ori pe zi în casă, dimineață și după-masă, respect programul dat de preparatorul fizic. Nu știu când se va termina perioada aceasta, dar eu voi fi prima care va intra pe teren pentru antrenamente după ce e gata totul”, este mesajul baschetbalistei.

„Oficialii” FCC Baschet Arad sperau într-o decizie finală, de „înghețare” a actualei stagiuni baschetbalstice din partea Federației de specialitate, dar aceasta nu a venit încă. Fiindcă, oricum, până și antrenamentele au fost sistate, conducerea grupării „galben-albastre” a decis să le dea posibilitatea baschetbalistelor și antrenorului Rodriguez să fie alături de familiile lor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button