Polo

Termină poloiștii sezonul respectând programul inițial?





Pandemia de coronavirus a pus „pe pauză” și competițiile de polo, iar Federaţia Română nu a făcut încă nicio simulare privind continuarea competițiilor. CS AMEFA are trei echipe înscrise în întrecerea naţională, cea de seniori, din Superligă, dar și formațiile de copii (12-13 ani) şi cea de juniori III (14-15 ani). 

Antrenorul seniorilor, Cristian Cosma, crede că va fi destul de greu ca actuala ediţie a Superligii Naţionale să se finalizeze după programul inițial. Ar mai fi de disputat partidele play-off şi play-out, cu meciuri semifinale şi finale, în sistem „3 din 5”, respectiv „2 din 3”, pentru stabilirea ierarhiei finale. „Suntem în vacanţă forţată. Le-am dat un program de pregătire fizică băieților, la domiciliu, pentru a rămâne în formă pe cât posibil, în perspectiva reluării Superligii. Mai aveam de disputat o etapă din retur, acasă, cu Sportul Studenţesc. Conform programului iniţial ar fi urmat un baraj pentru play-off, în care noi, aflaţi pe locul 6, indiferent de soarta ultimei confruntări din sezonul regulat, am fi întâlnit echipa clasată pe locul 3, poziţie disputată de Dinamo şi Corona Braşov”, susține Cosma.

Conform ierarhiei actuale, AMEFA ar trebui să o întâlnească în barajul pentru play-off pe Dinamo, formație aflată pe locul trei, după Steaua și Digi Oradea.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button