Fotbal judetean

„Vladi” optează pentru înghețarea campionatului dacă meciurile nu se reiau cel târziu pe 15 iunie: „Să ne concentrăm pe începerea unui nou sezon în luna august!”





Clasamentul Ligii a IV-a se rupe exact la jumătate după 15 runde, iar CS Glogovăț e prima formație din partea a doua. Echipa de la marginea Aradului mai avea doar șanse teoretice de play-off, misiunea fiind practic imposibilă cât locurile 1 și 2 erau acontate de Zăbrani și Curtici, iar pentru celelalte două se băteau Păuliș, Sântana și Ineul, formații cu mai jucători bine cotați, plus Șimandul ce are și ea 6 puncte peste „Vladi”.

Ca și restul antrenorilor din primul eșalon județean, Călin Dehelean este dezamăgit de cum au decurs lucrurile în acest an. „Ne-am pregătit bine, am făcut inclusiv un cantonament destul de tare la Moneasa, eram pregătiți să jucăm. E ca și cum ți-ai săpa grădina, semen, ai grijă de plante, iar când să culegi rodul…Însă e clar că toate echipele trec prin situația noastră, iar la altele e și mai neplăcut din moment ce au obiective clare și care acum nu știu ce va fi exact până la final. Este clar că acum pe primul plan e sănătatea tuturor, din fotbal și nu numai, căci la fotbal ne vom întoarce, evident, într-o zi”, spune „principalul” celor de la Glogovăț.

Acesta nu crede în scenariul cu reluarea competițiilor județene cel târziu pe 15 iunie, iar în acest caz: „Poate ar trebui să ne gândim serios la înghețarea sezonului. Zăbraniul să reprezinte județul la barajul de promovare, iar noi restul să ne concentrăm pe începerea sezonului următor în august. Dacă, totuși, se va juca, o variantă cu disputarea tuturor meciurilor rămase, adică 7 în sezonul regular și 6 în play-off, play-stay sau play-out, nu poate fi pusă în practică, zic eu. De exemplu, 85% dintre jucătorii noștri lucrează, nu văd cum i-am putea implica în etapele intermediare”, adaugă Dehelean.

Fotbaliștii celor de la Glogovăț și-au luat banii pe prima jumătate a lunii martie, pentru alții trebuind să aștepte reluarea competiției. „Noi ne plătim jucătorii pe baza indemnizațiilor de efort, iar acum, bineînețeles, nu avem cum să justificăm plățile. Dar, din momentul în care reîncep antrenamentele și meciurile lucrurile vor reintra în normal și din punct de vedere financiar”, mai spune tehnicianul lui „Vladi”.

Juniorii Sterciuc și Dennis Negrea de la UTA, plus Robi Kocsis, au fost transferurile iernii la Glogovăț, care își dorea o comportare cât mai bună în play-stay-ul primului eșalon județean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button