Glorii arădene

Ionuț Popa e în „tranșee” la cea de-a 67-a primăvară a vieții sale, dar există semne de izbândă





Chiar dacă relațiile sale cu suporterii UTA-ei nu au fost întotdeauna cele mai bune, destinul lui Ionuț Popa este legat, oarecum, de Campioana Provinciei. Cel mai în vogă antrenor arădean al ultimelor decenii își sărbătorește ziua de naștere pe 17 aprilie, pe când baronul Francisc Neuman a dat start celei mai frumoase povești sportive de pe Mureș pe 18 aprilie.

A 67-a primăvară nu-l prinde într-o formă prea bună pe „Mister”. El se luptă de mai bine de un an cu boala, dar, parcă, încep să apară semnele unei mult dorite izbânde. Până acum, experimentatul tehnician a „înghețat” jocul și, profitând de oboseala adversarului, începe să câștige ceva teren. Sigur, mai e mult până departe, dar, la capătul celor trei minute în care l-am auzit la celălalt capăt al firului, speranța că va fi bine există.

Despre fotbal nu am vorbit prea mult, căci și așa nu prea sunt multe de spus în perioada în care virusul corona a oprit tot sportul planetar. Sigur, „Mister” e la curent cu clasarea excelentă a echipei pe care a antrenat-o înainte de Laszlo Balint și pe care, bineînțeles, dorește să o vadă din această toamnă acolo unde îi este locul și unde el a activat sezoane bune. La UTA, FC Bihor, Poli Iași, CS Mioveni sau ACS Poli Timișoara.

Ultimul meci în care Ionuț Popa a stat pe banca „Bătrânei Doamne” a fost cel cu ACS Poli, fosta sa echipă, la Arad, pe 9 martie 2019, când arădenii se impuneau cu 2-1. A urmat o lungă perioadă de investigații medicale în țară și străinătate pentru nea’ Popică, care a primit un tratament sever în urmă cu 8 luni de zile.

Redacția sportarad.ro îi dorește multă, multă sănătate și putere de a lupta lui „Mister” și alte zeci de primăveri înainte!









10 comentarii

  1. Mister !La multi ani!Sa ti dea D zeu multa sanatate si multa intelepciune! M as bucura sa ne putem vedea cat mai curand,sa mai depanam amintiri,sa mai savuram glumele tale si povestile despre fotbal si perioada ta la iasi.Eu si familia mea iti dorim totul sa te stim sanatos si fericit Acelasi PAVEL PIROS

    0
    0
  2. La Multi Ani,Paste Fericit Mister!!!!In primul rand multa sanatate sa aveti,pentru ca restul vine de la sine!!!

    0
    0
  3. La Multi Ani,Paste Fericit Mister!!!!In primul rand multa sanatate sa aveti,pentru ca restul vine de la sine!!!

    0
    0
  4. La multi ani!!! Unul dintre cei mai buni si carismatici antrenori de fotbal pe care am avut onoarea sa ii vad!!!

    0
    0
  5. LA MULT ANI MAESTRE !!! PASTE FERICIT IN FAMILIE , MUTA , MULTA SANATATE CA ESTE MAI BUNA CA TOATE SI SA VA INTOARCETI CAT MAI REPEDE IN FOTBAL PT. CA ESTE NEVOIE DE DUMNEAVOASTRA !!! SANATATE MAXIMA M A E S T R E !!!

    0
    0
  6. Multa sanatate Popica iti transmite >Albautistul <leat…. cu ocazia Patelor si a zilei tale de nastere….Pacat ca imbatranim si unii ne gandim la melodia ,,Care frunza pica jos, Nu mai uca unde-o fost,,,,,,HAI UTA!

    0
    0
  7. Tragedii în viața tihnită ,ca vulcanul lângă așezări roditoare. Toți suntem într-o un fel sau altul copiii. norocului și invers.Nenorocirea a bătut ,la ceas de seară la ușă maestrului ! Nu știa că aici e un luptător obișnuit cu înfrângeri transformate în victorii.

    0
    0
  8. Sanatate si Sarbatori Pascale in pace sufleteasca ! Mi-e drag Ionut Popa, si am petrecul linga dansul,…in fotbal, clipe de neuitat. ii doresc sanatate si am incercat sa il contactez, fara succes.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button